220€ για να απολαύσετε ένα μοναδικό 3ήμερο που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωϊνό,...


  • Το κουπόνι ισχύει για κρατήσεις έως 14/04/2012
  • Εξαιρούνται οι κρατήσεις σε γιορτές και αργίες
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για μία 3ήμερη εκδρομή με 2 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο προσφέροντας υπηρεσίες spa (υδροθεραπεία) και περιλαμβάνει:

Διαμονή στο ξενοδοχείο «Grand Serai» στα Ιωάννινα
Πρωϊνό
Ημιδιατροφή (βραδινό)
2... υδροθεραπείες για 2 άτομα ανά ημέρα
Πακέτο καλοσωρίσματος με γλυκά
Late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας)   
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή  φίλους του.
  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασίου Νεκτάριο  ή αποστολή e-mail, τουλάχιστον 5 μέρες πριν
  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.
  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο MEGiA travel.
  • Παιδιά ηλικίας 0-6 ετών έχουν δωρεάν διαμονή
  • Στο τρίτο άτομο υπάρχει χρέωση 65€
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση spa σε ηλικίες κάτω των 15 ετών.
            GRAND SERAI
Χτισμένο σε μία έκταση 13 στρεμμάτων μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, το Grand Serai, το νεότερο ξενοδοχείο του ομίλου Mitsis, προορίζεται να προσφέρει στους επισκέπτες του ότι καλύτερο υποδεικνύει η σύγχρονη έννοια της φιλοξενίας. Ένα πραγματικό παλάτι, συνδυάζει άψογα την παραδοσιακή τοπική αισθητική με στοιχεία από την Ανατολή. Ασύγκριτη πολυτέλεια και μοναδικές ανέσεις για μία αξέχαστη διαμονή 5 αστέρων.
Το Grand Serai διατηρεί στο ακέραιο τις παραδοσιακές αξίες εισάγοντας ταυτόχρονα νέα πρότυπα υπηρεσιών. Οι επισκέπτες εδώ θα απολαύσουν τις υπηρεσίες του φιλικού και έμπειρου προσωπικού σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές για εργασία ή ψυχαγωγία, τόσο στα δωμάτια όσο και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
Η πολυτέλεια και η άνεση στο Grand Serai δεν εξαντλούνται στους κοινόχρηστους χώρους του. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες αποτελούν μία όαση άνεσης και ηρεμίας παρέχοντας την απόλυτη πολυτέλεια. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.           
Υδροθεραπεία
Eκτός από τη γνωστή ζωογόνο του δύναμη, το νερό έχει και θεραπευτικές ιδιότητες, γνωστές από την εποχή του Iπποκράτη ακόμα. Σήμερα, οι θεραπείες με τη βοήθεια του νερού περιλαμβάνονται σε αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν υδροθεραπεία, που μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στους χρόνιους μυϊκούς πόνους, τις ψύξεις, τα αρθριτικά κ.α. Εκτός από τη θαλασσοθεραπεία και τις διάφορες θεραπείες σε ιαματικά λουτρά, που αποτελούν δύο ξεχωριστά κεφάλαια, η υδροθεραπεία γίνεται σε θερμές πισίνες και σε δινόλουτρα.            
220€ για να απολαύσετε ένα μοναδικό 3ήμερο που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωϊνό, ημιδιατροφή και 2 υδροθεραπείες, με πακέτο καλοσωρίσματος και late check out, στο ξενοδοχείο Grand Serai (5*) στα Ιωάννινα , αξίας 365€ - έκπτωση 40%



Σχόλια