29€ για επανασχηματισμό στήθους χωρίς πλαστική με δύο θεραπείες Cryobreast, 91% έκπτωση...


Η προσφορά περιλαμβάνει
  • Επανασχηματισμός Στήθους χωρίς Πλαστική με δύο Θεραπείες Cryobreast
Τι είναι η θεραπεία Cryobreast; Η θεραπεία Cryobreast είναι το αποτέλεσμα υψηλής ιατρικής έρευνας. Πρόκειται για επανασχηματισμό του στήθους που επιτυγχάνει επιδερμική σύσφιξη του δέρματος με την τεχνολογία Cryoplasty και βελτιώνει παράλληλα την γενικότερη εικόνα του μαστού. Στηρίζεται στον συνδυασμό μεταξύ του αποτελέσματος... της κρυοθεραπείας με την δράση των ενεργών συστατικών που εφαρμόζονται στο δέρμα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η μέθοδος δεν επιδρά στην εσωτερική ανατομία του μαστού δηλαδή στον μαστικό αδένα , στον συνδετικό ιστό και στους γαλακτοφόρους πόρους αλλά μόνο στον δερματικό ιστό.
Ποιες οι βασικές δράσεις της τεχνολογίας Cryoplasty; 1.Controlled analgesia Ελεγχόμενη αναλγησία - την ταχεία αναστολή της νευρικής αγωγιμότητας με αποτέλεσμα την τοπική αναλγησία για την εν τω βάθη ενεργοποίηση των δερματικών ιστών. 2.Dermocryophoresis Το ψύχος δημιουργεί άμεσα αγγειοσυστολή της μικροκυκλοφορίας του δέρματος. Ως φυσιολογική αντίδραση, το δέρμα παρουσιάζει έντονη αγγειοδιαστολή των τριχοειδών αγγείων για να αντισταθμίσει την ξαφνική ψύξη του. Ο μηχανισμός αυτός επιφέρει μια ταχεία αντίδραση αγγειοκίνησης και αγγειοδιαστολής ενεργοποιώντας το φαινόμενο της άντλησης (vasomotricity). Αυτό το φαινόμενο επιτρέπει μια αξιοσημείωτη δέρμα διανομή των ενεργών συστατικών. 3.Skin oxygenation Οξυγόνωση του δέρματος-ενεργοποίηση της δερματικής μικροκυκλοφορίας η οποία προωθεί την καλύτερη κυτταρική οξυγόνωση, βελτιστοποιώντας έτσι το μεταβολισμό των κυττάρων.
Η θεραπεία αυτή επιτυγχάνει σύσφιξη σε όλους τους μαστούς; Ανάλογα με τον βαθμό χαλάρωσης τους. Αξιολογούμε την χαλάρωση σε 3 βαθμούς. Το κριτήριο είναι που βρίσκεται η θηλή σε σχέση με την υπομάστιο πτυχή, το σημείο δηλαδή που ενώνεται ο μαστός με τον υπόλοιπο θώρακα. Έτσι λοιπόν έχουμε: 1ου Βαθμού χαλάρωση στήθους σημαίνει όταν η θηλή του μαστού βρίσκεται πάνω από την υπομάστιο πτυχή*. 2ου Βαθμού χαλάρωση στήθους σημαίνει όταν η θηλή του μαστού βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την υπομάστιο πτυχή*. 3ου Βαθμού χαλάρωση στήθους σημαίνει όταν η θηλή του μαστού βρίσκεται κάτω την υπομάστιο πτυχή* ένδειξη για λύση του αισθητικού προβλήματος μόνο με χειρουργική επέμβαση όπου και ΔΕΝ πραγματοποιούμε στους χώρους μας.

29€ για επανασχηματισμό στήθους χωρίς πλαστική με δύο θεραπείες Cryobreast, 91% έκπτωση.



Σχόλια