65% έκπτωση για ένα ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας! Καθαρισμός όλου του...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Βιολογικό καθαρισμό
  • Εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου με το χέρι
  • Εφαρμογή του DUPONT TEFLON για προστασία του χρώματος από καιρικές συνθήκες και περιττώματα πουλιών.
  • Απολύμανση του air condition για εξάλειψη μικροβίων και οποιασδήποτε δυσοσμίας.
  • Πλύσιμο & Γυάλισμα κινητήρα: Προστατευτική και γυαλιστική επένδυση μηχανής, επάλειψη της μηχανής με ευέλικτη επίστρωση πολυμερούς που... χαρίζει προστασία στον κινητήρα και ταυτόχρονα τον κάνει να φαίνεται σαν καινούργιος.



ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Όταν λέμε βιολογικός καθαρισμός σαλονιού εννοούμε πως καθαρίζονται όλες οι επιφάνειες στον εσωτερικό χώρο του οχήματος όπως ταπετσαρίες ύφασμα – δέρμα, πλαστικά και ελαστικά, ουρανός μοκέτες, πατάκια, ζώνες πορτμπαγκάζ, λοιποί αποθηκευτικοί χώροι, ακόμα και οι βίδες στις βάσεις των καθισμάτων.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να είναι βιοδιασπώμενα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και να έχουν ISO 9001:2000.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ατμός γιατί δεν έχει αναρρόφηση και απλώνει τον ρύπο αντί να τον αφαιρεί, έχει επικίνδυνα υψηλή θερμοκρασία για τις πλαστικές επιφάνειες, συσσωρεύεται στην ταπετσαρία του ουρανού με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει το ύφασμα, δημιουργεί υγρασία που μπαίνει στα κουμπιά του ταμπλό και έχουν παρατηρηθεί συχνά προβλήματα.
Πρέπει να απαιτείτε να παραλαμβάνεται το αυτοκίνητο με στεγνό σαλόνι:
Για να δείτε ότι καθάρισε (γιατί όταν βρέχουμε την ταπετσαρία σκουραίνει και μαζί με τον σκούρο λεκέ δεν διακρίνεται αν καθάρισε. )
Για να αποφύγετε φαινόμενα δυσοσμίας, μούχλας, ακαρεα.

Για εμάς ο βιολογικός καθαρισμός είναι πρόκληση και όχι μία ώρα δουλεία γι αυτό δεν μπορούμε να σας προτείνουμε ΄΄βιολογικό΄΄ καθαρισμό με 20€.
Και.. μην ξεχνάς πως...''οτι πληρώσεις παίρνεις...!''
65% έκπτωση για ένα ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας! Καθαρισμός όλου του εσωτερικού μέρους, εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, εφαρμογή με DUPONT TEFLON για προστασία του χρώματος, απολύμανση του air condition, πλύσιμο & γυάλισμα του κινητήρα, από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΑutoClean, στον Εύοσμο. Μόνο 35 €!



Σχόλια