35€ για το εντατικό mini πρόγραμμα απώλειας κιλών «Fat free» που μέσα σε 4 εβδομάδες χάνετε από 4 έως 6...


Η προσφορά περιλαμβάνει
  • 4 θεραπείες (Air Massage) μηχανικού μασάζ για λεμφική αποσυμφόρηση και αύξηση μεταβολισμού που ξεμπλοκάρει τον οργανισμό και τον βοηθάει να χάσει βάρος
  • 4 εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής σχεδιασμένα με βάση το προσωπικό σας διατροφολογικό αποτύπωμα Metabolism id
  • 4 προσωπικές συνεδρίες με τον εξειδικευμένο διατροφολόγο των MediΠΡΙΝΟΥ
  • 4 διαγνωστικά τεστ λιπομέτρησης και... μεταβολικού ρυθμού
Τι είναι το Air Massage; Το Air Massage βασίζεται στην τεχνολογία του λεμφικού μασάζ. Πρόκειται για μηχανική Πρεσσοθεραπεία για τόνωση του λεμφικού Συστήματος. Πως λειτουργεί η θεραπεία; Το Air Massage ασκεί προοδευτική πίεση σε όλο το σώμα από τα άκρα προς τα πάνω και ιδιαίτερα στα «προβληματικά» σημεία στήριξης του σώματος, όπου λιμνάζει η λέμφος (όπως τα κάτω άκρα και οι γλουτοί). Στοχεύει δηλαδή ιδιαίτερα στα σημεία εκείνα που η λέμφος έχει συσσωρευτεί, επιτυγχάνοντας έτσι με σταδιακό ρυθμό την αποκατάσταση της λειτουργίας της. Με αυτήν την προοδευτική πίεση ενισχύεται η καλή κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνοντας τα οιδήματα και αυξάνεται ο μεταβολισμός. Επιπλέον, βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δεν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί το ρυθμό απώλειας κιλών. Είναι αξιοσημείωτο ότι το Air-Massage, έχει διαφορετικά προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου χωριστά. Υπάρχει πρόγραμμα για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, λιποδιάλυσης, φλεβικού και λεμφικού μασάζ. Ακόμα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα μασάζ σιάτσου, που προσφέρει χαλάρωση και ξεκούραση. Τι διαφορά θα δω στο σώμα μου; Το Air Massage βοηθάει στην σωστή λειτουργία του λεμφικού μας συστήματος, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση του οργανισμού μας. Συγκεκριμένα επιτυγχάνει: Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου Αντιμετώπιση των οιδημάτων που κυρίως παρατηρούνται στα κάτω άκρα. Ορατή μείωση της κυτταρίτιδας Αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ανακούφισης. Διάρκεια θεραπείας: 30' Ισορροπημένη Διατροφή για ομορφιά και υγεία / Metabolism id Στα MediΠρίνου οι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι προσεγγίζουν το θέμα της δίαιτας και του αδυνατίσματος, από την πλευρά της επιστήμης διαμορφώνοντας διατροφολογικά σχήματα βασισμένα στο δικό σας μεταβολικό αποτύπωμα (Metabolism id) στις δικές σας δηλαδή ανάγκες και προτιμήσεις ώστε να τα τηρείτε με ευκολία και να επιτυγχάνεται άμεση απώλεια λίπους. Σας βοηθούν να κατανοήσετε τις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες, καταγράφοντάς το προσωπικό διατροφολόγικό σας ημερολόγιο. Εντοπίζεται τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε και να ακολουθήσετε ένα νέο τρόπο διατροφής υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής. Έτσι μαθαίνετε να αγαπάτε το σώμα μας θωρακίζοντας παράλληλα και την υγεία σας.

35€ για το εντατικό mini πρόγραμμα απώλειας κιλών «Fat free» που μέσα σε 4 εβδομάδες χάνετε από 4 έως 6 κιλά! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 θεραπείες απώλειας βάρους. 90%, έκπτωση.



Σχόλια