Αδυνατίστε και αποκτείστε σώμα σφριγηλό! 34,90€ για ένα πακέτο προϊόντων που περιλαμβάνει την...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 34,90€ για ένα πακέτο προϊόντων ομορφιάς που περιλαμβάνει μια κρέμα αδυνατίσματος Size One Extra Shape (200ml) και το συμπλήρωμα διατροφής Kilokiller All In One Slimming (60 caps), με παραλαβή από το κατάστημα
  • ή 
  • 37,40€ για ένα πακέτο προϊόντων ομορφιάς που περιλαμβάνει μια κρέμα αδυνατίσματος Size One Extra Shape (200ml) και το συμπλήρωμα διατροφής Kilokiller All In One Slimming (60 caps), με αποστολή σε όλη την... Ελλάδα
Size One Extra Shape Η κρέμα αδυνατίσματος Size One Extra Shape σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγωγή που «χτυπάει» το συσσωρευμένο λίπος και λεπταίνει τη σιλουέτα σου. Η σύνθεσή της βασίζεται στο Pink Pepper Slim TM* ένα επώνυμο, συμπυκνωμένο έλαιο από ροζ μούρα. Σε συνδυασμό με άλλα φυσικά ενεργά συστατικά - έλαιο πράσινου τσαγιού, εκχυλίσματα ελιάς, τσεντέλλας και ιπποκάστανου- συμβάλλει στην τοπική αποσυμφόρηση υγρών και τοξινών, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και κάνει το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό. Εφαρμόστε την κρέμα πρωί και βράδυ στα επίμαχα σημεία (μέση, γοφούς, μηρούς, κοιλιά) με κυκλικές ανοδικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το προϊόν. Δες το σώμα σου να λεπταίνει και να γίνεται πιο σφριγηλό, με αποδείξεις! Το Pink Pepper Slim TM προέρχεται από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του. Η αδυνατιστική δράση του αποδεικνύεται με κλινική μελέτη σύμφωνα με την οποία:
  • Ενεργοποιεί τη λιπόλυση
  • Εμποδίζει την αποθήκευση λίπους τοπικά
  • Μειώνει την περιφέρεια σε μέση, κοιλιά, γοφούς & μηρούς
  • Ενισχύει τοπικά τη μικροκυκλοφορία
Kilokiller all in one slimming Το KiloKiller ALL-IN-ONE SLIMMING χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεση του, συμβάλλει αποτελεσματικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους έχοντας 4πλή δράση:
  • «Καίει» το λίπος: Το πράσινο τσάι και τα εκχυλίσματα πιπεριού που περιέχει ενεργοποιούν το μεταβολισμό και συμβάλλουν στην οξείδωση των λιπών.
  • Διατηρεί επίπεδο στομάχι: Τα εκχυλίσματα μάραθου που περιέχει συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
  • Απομακρύνει τις τοξίνες: Τα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού που περιέχει περιορίζουν την κατακράτηση υγρών και αποβάλλουν τις τοξίνες.
  • Βοηθά στην πέψη: Ο κολλίανδρος που περιέχει βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης.
Κάθε συσκευασία περιέχει 60 κάψουλες για πρόγραμμα 15 ημερών. Πιες 2 κάψουλες πριν το πρωινό και 2 πριν το βραδινό γεύμα με ένα ποτήρι νερό.
Αδυνατίστε και αποκτείστε σώμα σφριγηλό! 34,90€ για ένα πακέτο προϊόντων που περιλαμβάνει την κρέμα αδυνατίσματος Size One Extra Shape και το συμπλήρωμα διατροφής Kilokiller All In One Slimming με παραλαβή από το κατάστημα ή (37,40€) για αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από το φαρμακείο Μπάρτζη!



Σχόλια