Αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης! Full Body Massage συνολικής διάρκειας 60’ με επιλογή ανάμεσα...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Ένα Full Body Massage της επιλογής σας, συνολικής διάρκειας 60’ 
  1. Lomi Lomi 
  2. Deep Tissue 
  3. Californian 
  4. Αρωματοθεραπείας με Αιθέρια Έλαια 
  5. Σουηδικό
  6. Λεμφικό 
  7. Ρεφλεξολογίας 
  8. Σοκολατοθεραπείας 
  9. Λασποθεραπείας 
  • Lomi  Lomi
μασάζ από την Χαβάη! Επιδρά... βαθιά μέσα στους μυς με συνεχή ροή δημιουργώντας μια μοναδική χαλάρωση! Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει από πόνους. Ασκείται ρυθμική πίεση σε περιοχές έντασης με τους αντίχειρες, τις παλάμες, τις αρθρώσεις, τους βραχίονες, τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια.
  • Deep Tissue Massage
Ένα είδος βαθιάς και δυνατής μάλαξης, ιδανική για τους κουρασμένους και πονεμένους μύες όλου του σώματος, αφού μαλακώνει τους μυς και προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση στον αυχένα, ώμους, χέρια, πλάτη, μέση, πόδια και κοιλιά. Ανακουφίζει το σώμα από έντονα πιασίματα μυών, από προβλήματα αυχένα, κοιλιακά και εντερικά προβλήματα. Γίνεται σε όλο το σώμα με την βοήθεια ελαίων και απευθύνεται σε όλους ιδιαίτερα σε όσους επιθυμούν άμεση ανακούφιση!
  • Californian Massage
Ένα μασάζ που χρησιμοποιεί αργούς και ήπιους χειρισμούς, σχεδόν χορευτικούς, με προσέγγιση περισσότερο ενεργειακή, δίνοντας βάση στην αίσθηση και την φροντίδα! Αποφορτίζει από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα αφού γίνεται σε όλο το σώμα (κεφάλι, κοιλιά, πόδια, πλάτη) με τη βοήθεια ελαίων, χωρίς πιέσεις και έντονες κινήσεις, κάνοντάς το, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες!
  • Μασάζ Αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια
Τα αιθέρια έλαια διεισδύουν γρήγορα στο δέρμα και φτάνουν στα εσωτερικά όργανα. Τονώνουν το ανοσοποιητικό και το ορμονικό σύστημα και έχουν αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική, τονωτική και αναζωογονητική δράση. Κάθε στάδιο της θεραπείας εστιάζει σε όλα τα σημεία του σώματός, δημιουργώντας τέλεια ισορροπία από το κεφάλι μέχρι τα πόδια!
  • Σουηδικό Μασάζ
Σουηδικό μασάζ με πέντε βασικές κινήσεις α) γρήγορες και απαλές τριβές στο σώμα για να το προετοιμάσουν και να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του, β) ζημώνονται απαλά οι μύες και ανασηκώνονται, γ) αντίχειρες και δάχτυλα δουλεύουν κυκλικά και βαθιά στα σκληρά μέρη των μυών, δ) ελαφρά χτυπήματα με την παλάμη, ε) οι δονήσεις με τα δάχτυλα ή την παλάμη! Είναι ιδανικό για τηναντιμετώπιση της μυϊκή κόπωσης και φυσικής εξάντλησης. Αποφέρει βαθιά χαλάρωση, απαλύνει τον πόνο και βοηθά στην ανανέωση του κουρασμένου δέρματος!
  • Λεμφικό Μασάζ
Τεχνική μάλαξης που εστιάζεται στα λεμφικά αγγεία, τους λεμφικούς αδένες και το λεμφικό υγρό, με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση και ανακούφιση του λεμφικού συστήματος. Το λεμφικό μασάζ βοηθά το σώμα έχοντας ζωτική σημασία για την καλή κυκλοφορία της λέμφου!
  • Μασάζ Ρεφλεξολογίας
Η Ρεφλεξολογία εφαρμόζεται σε σημεία που βασίζονται στις αρχές του βελονισμού σύμφωνα με την οποία υπάρχουν τα ονομαζόμενα αντανακλαστικά σημεία όπως περιοχές κυρίως στα πόδια που είναι και ο περισσότερες απολήξεις των νεύρων, που όταν πιεσθούν ή μαλαχθούν με ειδικό τρόπο, προκαλούν ένα αντανακλαστικό ερέθισμα σε αντίστοιχο όργανο, αδένα ή περιοχή του σώματος!
  • Μασάζ Σοκολατοθεραπείας
Η σοκολατοθεραπεία είναι ουσιαστικά μασάζ με βάση τη φυσική σοκολάτα που σας βοηθάει να αδυνατίσετε και να μειώσετε τις γραμμές σας, να απαλύνετε το δέρμα σας και να εξαλείψετε το στρες! Ξεκινάει με ένα χαλαρωτικό ντους, γίνεται βαθύς καθαρισμός με peeling από την Ταϋλάνδη, καλύπτεται ολόκληρο το σώμα με μείγμα σοκολάτας και μπαίνουμε στο χαμάμ, ακολουθεί ντους μόνο με σκέτο νερό και η συνεδρία ολοκληρώνεται με μασάζ από ενυδατική κρέμα σε όλο το σώμα!
  • Μασάζ Λασποθεραπείας
Η λασποθεραπεία ανακουφίζει ανθρώπους πάσχουν από χρόνια προβλήματα αρθρώσεων (αρθριτικά), κυρίως στη σπονδυλική στήλη, στα γόνατα και στα χέρια. Βοηθάει, επίσης, σε περιπτώσεις οσφυαλγίας, πόνων στο θώρακα ή στον αυχένα, τενοντίτιδες και μυο-σκελετικούς πόνους. Είναι γνωστή για τη χαλαρωτική της δράση, ενώ απομακρύνει τις τοξίνες. Απλώνεται σε όλο το σώμα Μαροκινός άργιλος, ακολουθούν 20 λεπτά χαλάρωσης στο χαμάμ και μετά από ένα ντους απλώνεται στο σώμα λάδι με αιθέρια έλαια ή κρέμα για ανάπλαση, σύσφιξη ή για μυϊκούς πόνους!
Αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης! Full Body Massage συνολικής διάρκειας 60’ με επιλογή ανάμεσα από τα Top 9 massage του Planet Αισθητικής, μόνο 25€!



Σχόλια