Ανακαλύψτε τα Πασχαλινά έθιμα της Κρήτης! All inclusive πακέτο 4 ημερών για δύο άτομα με παραδοσιακό πρωινό, γεύμα και δείπνο στο Kosta Mare Palace 4*, μόνο 333€!


Ανακαλύψτε τα Πασχαλινά έθιμα της Κρήτης! All inclusive πακέτο 4 ημερών για δύο άτομα με παραδοσιακό πρωινό, γεύμα και δείπνο στο Kosta Mare Palace 4*, μόνο 333€!ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 666 ΕΥΡΩ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η προσφορά ισχύει για την περίοδο του Πάσχα 03/05/2013 έως 06/05/2013 Και περιλαμβάνει:
  • Τέσσερις (4) ημέρες - τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε double room για δύο άτομα στο Kosta Mare Palace hotel στην Κρήτη
  • Πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό γεύμα (3 γεύματα ημερησίως)
  • Στα πακέτα δεν συμπεριλαμβάνονται αναψυκτικά ή οινοπνευματώδη ποτά.
  • Το Kosta Mare 4 αστέρων βρίσκεται στο παραλιακό θέρετρο Ανισσαράς και διαθέτει 2 πισίνες γλυκού νερού, ένα λόμπι-μπαρ με βεράντα και ένα self service εστιατόριο. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν δωμάτια με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα.
    Τα ευρύχωρα και κομψά δωμάτια του Kosta Mare Palace είναι κατανεμημένα σε διάφορα κτήρια, μέσα σε έναν πολύχρωμο κήπο. Καθένα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση με μουσικά κανάλια και ψυγείο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
    Οι επισκέπτες του Kosta Mare μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 εστιατόρια και 2 μπαρ. Στο κεντρικό εστιατόριο Neoria μπορείτε να απολαύσετε χαλαρό πρωινό από τις 10:00 έως τις 11:00. Το self-service εστιατόριο Meltemi σερβίρει πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ. Το μπαρ της πισίνας Thalassa και το λόμπι μπαρ Veranda θα σας εξασφαλίσουν ευχάριστες στιγμές προσφέροντάς σας όμορφη θέα.
    Στο Kosta Mare Hotel διατίθενται γυμναστήριο, σάουνα, εσωτερική πισίνα και ένα τζακούζι 6 ατόμων. Στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου παρέχονται πετσέτες για την παραλία με καταβολή ενός ποσού το οποίο επιστρέφεται εξ ολοκλήρου.
    Σε απόσταση 4χλμ. νότια του ξενοδοχείου υπάρχει ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά κέντρα καταδύσεων. Το Μινωικό Παλάτι της Κνωσού (24χλμ.), τα Μάλια (7χλμ.) και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου (22χλμ.) είναι εύκολα προσβάσιμα.

Σχόλια