Αποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε! 8€ για να επιλέξετε ανάμεσα σε μια συνεδρία ηλεκτρονικής...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Μια συνεδρία ηλεκτρονικής λιπόλυσης, μυϊκής ανόρθωσης – σύσφιξης – ενδυνάμωσης και λεμφικής παροχέτευσης σώματος, διάρκειας 45΄ λεπτών
  • ή
  • Μία συνεδρία θαλασσοθεραπείας αδυνατίσματος ,κυτταρίτιδας & δερματικής σύσφιξης με 3 Γαλλικά ιαματικά λιποδιαλυτικά προϊόντα Aquatonale για γυναίκες & άνδρες, διάρκειας 45΄ λεπτών
Ηλεκτρονική Λιπόλυση, μυϊκή... Ανόρθωση-Σύσφιξη-ενδυνάμωση & Λεμφική παροχέτευση Η ηλεκτρονική λιπόλυση επιτυγχάνεται με μηχάνημα με διασταυρούμενα ρεύματα, υψηλής τεχνολογίας, που παρέχει διαφορετικά προγράμματα επιλογής για λιπόλυση, σύσφιξη, ανόρθωση και λεμφική παροχέτευση. Τα διασταυρούμενα ρεύματα είναι πολύ διαδεδομένα στη Γερμανία και στη Γαλλία, χώρες που πρωτοπορούν στη κατασκευή μηχανημάτων σώματος. Η ένταση της θεραπείας και τα αποτελέσματα σε σύσφιξη, ανόρθωση και λιπόλυση, είναι εντυπωσιακά όχι μόνο σε ολικό αλλά κυρίως σε τοπική συσσώρευση λίπους π.χ. σε ¨ψωμάκια¨, γόνατα, μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα. Επιτυγχάνεται δηλαδή μια λιπογλυπτική σώματος και συγχρόνως ανόρθωση, σύσφιξη, τόνωση της μυϊκής μάζας και αποβολή της κατακράτησης υγρών και των οιδημάτων. Ακόμη μπορούμε, εάν σε ένα σώμα υπάρχει έλλειμμα μυϊκού όγκου σε κάποια περιοχή π.χ. γλουτούς ή πλάτη ή θώρακα ή γάμπες, να αυξήσουμε το μυϊκό όγκο ώστε η σιλουέτα να γίνει αρμονική. Προσφέρει μία πραγματική μεταμόρφωση! Συνδυάζεται απαραίτητα με όλες τις Θαλασσοθεραπείες για μέγιστο αποτέλεσμα και εφαρμόζεται σαν κούρα συντήρησης αποτελέσματος ή σαν μεμονωμένη κούρα κατά περίπτωση. Συστήνεται για γυναίκες και άνδρες. Θαλασσοθεραπεία Αδυνατίσματος Κυτταρίτιδας & δερματικής Σύσφιξης με 3 προϊόντα AQUATONALE Εξαιρετικά αποτελεσματική και ιδιαίτερα απολαυστική περιποίηση θαλασσοθεραπείας Αδυνατίσματος Κυτταρίτιδας & δερματικής Σύσφιξης AQUATONALE με πολλαπλό στόχο:
  • Ενεργοποιεί την απώλεια λίπους, αποκαθιστά τη φλεγμονή του λιπώδους ιστού,
  • Καταπολεμά τη κατακράτηση υγρών, τη συσσώρευση του λίπους και ελέγχει τη κυτταρίτιδα, μειώνοντας την όψη της ¨φλούδας πορτοκαλιού¨.
  • Στη παχυσαρκία βοηθάει αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα.
  • Διεγείρει και ενεργοποιεί την τοπική αιματική κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση. Διεγείρει την αποβολή των τοξινών αποτοξινώνει και επανα-ισορροπεί το σώμα.
  • Αναπλάθει τους βαθύτερους ιστούς, ενώ επανα-ενεργοποιεί το δέρμα με τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της οξυγόνωσης των κυττάρων του δέρματος. Συσφίγγει τους ιστούς και επαναφέρει την ελαστικότητα, την σταθερότητα και απαλότητα του δερματικού ιστού.
  • Εμπλουτίζει το σώμα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
  • Έχει εντατική επίδραση anti-stress.
  • Βελτιώνει τη ποιότητα του ύπνου και ανακουφίζει τα συμπτώματα του άγχους.
  • Βελτιώνει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση
  • Ανακουφίζει από τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης π.χ. άγχος, αϋπνία, υπερένταση, εκνευρισμός, εξάψεις κλπ

Αποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε! 8€ για να επιλέξετε ανάμεσα σε μια συνεδρία ηλεκτρονικής λιπόλυσης και μυϊκής ανόρθωσης ή μια συνεδρία θαλασσοθεραπείας αδυνατίσματος με 3 λιποδιαλυτικά προϊόντα Aquatonale, από το επιστημονικό κέντρο αισθητικής Face & Body Day Spa στο κέντρο της πόλης!



Σχόλια