Αναρτήσεις

Αποκτήστε βλέμμα έντονο και σαγηνευτικό! Από 6,65€ για να επιλέξετε την mascara που σας ταιριάζει ανάμεσα σε Max Factor ή Maybelline από τα καταστήματα Patistas Prestige!

Υπέροχα περιποιημένα άκρα! 7€ για 2 manicure ή (10€) για 1 manicure με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac διάρκειας 2-3 εβδομάδων ή (12€) για 1 manicure & 1 pedicure γαλλικό ή βερνίκι της επιλογής σας, από το Massage Academy Center! ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 30 ΕΥΡΩ

Απολαύστε γεύσεις από όλο τον κόσμο με ethnic πινελιές συνδυασμένες με «ψαγμένα» μουσικά ακούσματα! Menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του ολοκαίνουργιου εστιατορίου Vesper στο Χαλάνδρι, μόνο 16€!

Απολαύστε ένα κλασσικό σουβλάκι το οποίο μετατρέπεται σε spicy λιχουδιά της μεξικάνικης κουζίνας! Menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του μεξικάνικου εστιατορίου Hecho en Mexico, μόνο 10€!

Απολαύστε γεύσεις και μυρωδιές εμπνευσμένες από την Πόλη! Πλήρες μενού 2 ατόμων με σαλάτα, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και κρασί , μπύρες ή αναψυκτικά, στο παραδοσιακό μουσικό μεζεδοπωλείο Αϊβαλί, μόνο 19,90€!

Κ. Δευτέρα στο γραφικό Ναύπλιο! Τρεις ημέρες για 2 άτομα σε studio 35 τ.μ με τζάκι, πλούσιο πρωινό, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι, early check in και late check out στον παραδοσιακό ξενώνα των Μύλων, μόνο με 135€!

Μποτάκι Commanchero με γούνα σε δύο μοναδικά σχέδια! Τώρα μόνο από τη Gwear μπορείτε να κάνετε δικά σας τα ελληνικής κατασκευής παπούτσια Commanchero που έγιναν μόδα φέτος, μόνο 39€!

Πασχαλινές διακοπές στη Κέρκυρα! 5 ημέρες σε double room για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό στο Hotel Yannis, μόνο 69€!

29€ για μια χειροποίητη Βενετσιάνικη μάσκα μοναδικής ομορφιάς με επιλογή ανάμεσα σε μοναδικά σχέδια για να κάνετε την διαφορά φορώντας την, από την Project Design!

Πάρτυ, χορός, παιχνίδια και τρελό ξεφάντωμα στο Βασίλειο του Καρναβαλιού! Ημερήσιο βραχιόλι για συμμετοχή και απεριόριστο παιχνίδι, μουσικές θεατρικές παραστάσεις με τον Χ. Ρώμα και Γ. Ζουγανέλη, στο Carnival Kingdom που θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο του The Mall Athens, μόνο 2,5€!

16,9€ για ένα αναδιπλούμενο και εργονομικό τραπεζάκι για laptop με προστασία από την υπερθέρμανση, το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας, από το Sulehria Brothers!

Απολαύστε μετά μουσικής εξαιρετικές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας! Γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του μουσικού μεζεδοπωλείου «Ο Πλακιάς», μόνο 15€!

Ανακαλύψτε την ψυχή της ορεινής Ελλάδας, το Καρπενήσι! 3 ημέρες σε double room με τζάκι για 2 άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, γεύμα και late check out στον παραδοσιακό ξενώνα Εν Αμπάραις, μόνο 130€!

Κορυφαίες γεύσεις στο υψηλότερο σημείο της πόλης! Απολαύστε ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας στην αποκαλούμενη «βεράντα της Αθήνας», για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του εστιατορίου Ορίζοντες στον λόφο Λυκαβηττού. Ελληνική γαστρονομία μόνο με 40€!

Αποκτήστε τα ή κάντε τα δώρο! 60€ για ένα ρολόι Esprit Galaxy Clara σε λευκό χρώμα από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένο με πέτρες ή (68€) για ένα ρολόι Esprit Galaxy Clara σε χρυσό, ροζέ ή μαύρο χρώμα από επιχρυσωμένο ατσάλι διακοσμημένο με πέτρες!

Τονώστε τον οργανισμό σας με τον ποιο φυσικό τρόπο! 10€ για μια συσκευασία 100% Ελληνικού φυσικού βασιλικού πολτού 13gr, την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης που επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, την ανάπτυξη και τη μακροζωία!

5€ για να απολαύσετε 4 τυλιχτά σουβλάκια με κεμπάπ κοτόπουλο ή μοσχάρι και 2 αναψυκτικά 330ml , από το εστιατόριο «Ένα στα όρθια» σήμα κατατεθέν στο κεμπάπ και τις χειροποίητες γεύσεις στις οποίες κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

Βενετία…ένα αξέχαστο ταξίδι στην πόλη των Δόγηδων! 4 ημέρες σε Double room με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 550€ / το άτομο!

Παρακολουθήστε την αστυνομική περιπέτεια «Η Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά που παρουσιάζεται για 2η συνεχή χρονιά στο θέατρο Eliart! Εισιτήριο εισόδου για 2 άτομα, μόνο 15€!