Απολαύστε μετά μουσικής εξαιρετικές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας! Γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του μουσικού μεζεδοπωλείου «Ο Πλακιάς», μόνο 15€!


Απολαύστε μετά μουσικής εξαιρετικές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας! Γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του μουσικού μεζεδοπωλείου «Ο Πλακιάς», μόνο 15€! ΕΚΠΤΩΣΗ 50%ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του μουσικού μεζεδοπωλείου «Ο Πλακιάς», μέγιστης αρχικής αξίας 30€.
Δείτε τον κατάλογο εδώ Η μεσογειακή ελληνική του κουζίνα, με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα όπως και η επαγγελματική εξυπηρέτηση θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το μουσικό μεζεδοπωλείο "Ο Πλακιάς"λειτουργεί από το 2002, ανακαινήθηκε ύστερα από 48 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και από το 1954 μέχρι και σήμερα το μέλημά των ιδιοκτητών του είναι να προσφέρουν ελληνικές αυθεντικές γεύσεις, ποιότητα, σταθερές και προσιτές τιμές σε ένα περιβάλλον ανανεωμένο με αυθεντικές εικόνες.
Η μεσογειακή ελληνική του κουζίνα, με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, η μεγάλη ποικιλία από κρασιά όπως και η επαγγελματική εξυπηρέτηση θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ο κατάλογος ανανεώνεται 2 φορές το χρόνο ιδιαίτερα το καλοκαίρι με δροσερές γεύσεις.
"Ο Πλακιάς" έγινε θεσμός στον χώρο της διασκέδασης και του καλού φαγητού!

Σχόλια