Βενετία…ένα αξέχαστο ταξίδι στην πόλη των Δόγηδων! 4 ημέρες σε Double room με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 550€ / το άτομο!


Βενετία…ένα αξέχαστο ταξίδι στην πόλη των Δόγηδων! 4 ημέρες σε Double room με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 550€ / το άτομο! ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ
Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 06/02/2013 έως 30/06/2013 Και περιλαμβάνει:
  • Τέσσερις (4) ημέρες – τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε double room, για ένα άτομο στο Palazzo Sant'Angelo στη Βενετία 
  • Πρωινό 
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης 
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Επίναυλος καυσίμων
  • Το Palazzo Sant'Angelo είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο με ιδιωτική προβλήτα. Βρίσκεται ανάμεσα στη Γέφυρα Rialto και την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε διαχρονικό βενετσιάνικο στιλ του 18ου αιώνα.
    Όλα τα δωμάτια στο Palazzo Sant'Angelo sul Canal Grande διαθέτουν ευρύχωρο μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ. Έχουν θέα στο κανάλι ή σε αυλή με κήπο.
    Πλουσιοπάροχος πρωινός μπουφές σερβίρεται σε μια αίθουσα με ξύλινη επένδυση, μεταξωτές ταπετσαρίες και μεγάλα παράθυρα με θέα σε ένα τυπικό βενετσιάνικο κανάλι. Το μπαρ λειτουργεί όλη την ημέρα.
    Άλλοτε ιδιωτική κατοικία, το ξενοδοχείο διαθέτει μια αίθουσα με θέα στο Canal Grande, η οποία είναι διακοσμημένη με εντυπωσιακές ταπετσαρίες και θαυμάσιο δάπεδο παλλαδιανής αρχιτεκτονικής.
    Η πλησιέστερη στάση του θαλάσσιου λεωφορείου είναι η Sant'Angelo.
    • Info Επιχείρησης
    Το AirCosmos είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής τουρισμού.
    Ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε, πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Σχόλια