Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει ολοκαίνουριος στο Club 22, παρέα με τους Goin’Through, σε ένα διαφορετικό αλλά εντυπωσιακό σχήμα του φετινού χειμώνα! 99€ για 1 φιάλη απλή 4 ατόμων κάθε Πέμπτη και δώρο 5 δίσκοι λουλούδια ή (120€) για κάθε Παρασκευή.


Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει ολοκαίνουριος στο Club 22, παρέα με τους Goin’Through, σε ένα διαφορετικό αλλά εντυπωσιακό σχήμα του φετινού χειμώνα! 99€ για 1 φιάλη απλή 4 ατόμων κάθε Πέμπτη και δώρο 5 δίσκοι λουλούδια ή (120€) για κάθε Παρασκευή. ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 150 ΕΥΡΩ

Η προσφορά περιλαμβάνει
  • 99€ για 1 απλή φιάλη 4 ατόμων, κάθε Πέμπτη και 5 δίσκους λουλούδια δώρο
  • ή
  • 120€ για 1 απλή φιάλη 4 ατόμων, κάθε Παρασκευή και 5 δίσκους λουλούδια δώρο
  • Το θρυλικό club της Λεωφόρου Βουλιαγμένης “Club 22” μετατρέπεται σε live stage club και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για τη φετινή σαιζόν, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.
    Τα βράδια του φετινού χειμώνα θα είναι τα καλύτερα με διαφορά. Ο υπέροχος, αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται ανανεωμένος και με νέο άλμπουμ. Η νυχτερινή Αθήνα θα τραγουδάει σύσσωμη«Φωτιά με φωτιά»…
    Μαζί του οι Goin’ Through the band, στο μοντέρνο πρόγραμμα η Ελευθερία Ελευθερίουκαι στο λαϊκό πρόγραμμα η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά σε πρώτη εμφάνιση στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο σχήμα είναι η πιο μοδάτη πρόταση για διασκέδαση, κάνοντας τη νύχτα-μέρα!
    Σ’ ένα εξαιρετικά μοντέρνο χώρο, απόλυτα σχεδιασμένο με την αισθητική του σήμερα και με το πιο δυναμικό πρόγραμμα, οι νύχτες της Αθήνας είναι συναρπαστικές.
    Το “Club 22”είναι το σίγουρο στέκι της νεολαίας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο για όλο το χειμώνα

Σχόλια