Εξαφανίστε από το πρόσωπο σας τα σημάδια του χρόνου με δύο συνεδρίες ολοκληρωμένης ενέσιμης...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Δύο συνεδρίες ολοκληρωμένης ενέσιμης θεραπείας botox για ρυτίδες έκφρασης και προσώπου ( 2 συνεδρίες εφαρμογής botox: αρχική και επαναληπτική & 1 θεραπεία με διαμάντια σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό)
Πιο αναλυτικά οι συνεδρίες περιλαμβάνουν:
  •  1η Επίσκεψη σας: Σβήσιμο των ρυτίδων με εφαρμογή botox στο μεσόφρυο, στο μέτωπο και στο πόδι της χήνας (περιοχή γύρω από... τα μάτια).
  • 2η Επίσκεψη σας: Παρακολούθηση του αποτελέσματος και διόρθωση τυχόν μικρορυτίδων με προσθήκη botox (αν απαιτείται). Εφαρμογή της θεραπείας με διαμάντια σε όλο το πρόσωπο για ασύγκριτα αποτέλεσμα.
Για πρόληψη και θεραπεία σε λεπτές αλλά και βαθιές ρυτίδες προσώπου. Σήμερα το ενέσιμο Botox είναι η απόλυτη θεραπεία για το σβήσιμο των ρυτίδων έκφρασης χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν για περίπου 6 μήνες! Μέτωπο χωρίς ρυτίδες, τέλεια φρύδια, εκφραστικό βλέμμα! Ανώδυνη εφαρμογή, μέσα σε ελάχιστο χρόνο (15 – 20 λεπτά) και αποτέλεσμα που το ζείτε καθημερινά για 5 έως 7 μήνες! Η εφαρμογή μπορεί να επαναληφθεί χωρίς καμία αντένδειξη για να διατηρείται συνεχώς το άριστο αποτέλεσμα αλλά και για πρόληψη των μελλοντικών ρυτίδων! Η μικροδερμοαπόξεσημε διαμάντια απομακρύνει από το δέρμα σας, το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας χωρίς λεπτές ρυτίδες. Στο τέλος της θεραπείας με διαμάντια το δέρμα σας είναι καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο, χωρίς καθόλου ερεθισμούς!
Εξαφανίστε από το πρόσωπο σας τα σημάδια του χρόνου με δύο συνεδρίες ολοκληρωμένης ενέσιμης θεραπείας botox για ρυτίδες έκφρασης και προσώπου από τους εξειδικευμένους ιατρούς-δερματολόγους του Planet Aisthitiki, μόνο 159€!



Σχόλια