Τονώστε τον οργανισμό σας με τον ποιο φυσικό τρόπο! 10€ για μια συσκευασία 100% Ελληνικού φυσικού βασιλικού πολτού 13gr, την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης που επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, την ανάπτυξη και τη μακροζωία!


Τονώστε τον οργανισμό σας με τον ποιο φυσικό τρόπο! 10€ για μια συσκευασία 100% Ελληνικού φυσικού βασιλικού πολτού 13gr, την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης που επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, την ανάπτυξη και τη μακροζωία! ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 25 ΕΥΡΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 1 βάζο φρέσκου Ελληνικού βασιλικού πολτού, 13 gr
  • Βασιλικός πολτός: το ελιξίριο της νεότητας
    Ο Βασιλικός πολτός παράγεται από τις μέλισσες, και είναι η μοναδική τροφή της μέλισσας βασίλισσας. Σημειώνεται εδώ ότι οι βασίλισσες μέλισσες δεν γεννιούνται αλλά γίνονται. Ζουν αποκλειστικά από τον βασιλικό πολτό και σε αυτόν οφείλουν το μεγάλο μέγεθος, τη γονιμότητα και τη μακροβιότητά τους. Είναι γεννημένες από τα ίδια αυγά με τις υπόλοιπες μέλισσες και το μοναδικό στοιχείο που τις διαφοροποιεί είναι η διατροφή τους. Αποτέλεσμα αυτής της διαφορετικής διατροφής, είναι ότι οι βασίλισσες είναι κατά μέσο όρο 42% μεγαλύτερες σε μέγεθος, ζουν 40-50 φορές περισσότερο και ταυτόχρονα, παράγουν περισσότερο από 2.500 αυγά καθημερινά, που αντιστοιχούν σε μέγεθος περισσότερο από 2,5 φορές τον όγκο τους.
    Αν θέλετε να παραμείνετε υγιείς, να νικήσετε τη γήρανση και να αποκτήσετε τέλειο δέρμα επιλέξτε τον βασιλικό πολτό. Αποτελεί την πλουσιότερη τροφή της φύσης και η μεγάλη θρεπτική του αξία οφείλεται στη μοναδική σύνθεσή του.
    Τονώνει, αναπληρώνει την ενέργεια, διεγείρει τη φυσική άμυνα του οργανισμού, αυξάνει την αντοχή του οργανισμού σε ασθένειες, στη κόπωση. Είναι ιδανικός τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, καθώς και για ηλικιωμένα άτομα σε περιπτώσεις κόπωσης (πνευματική ή σωματική), δυσκολία συγκέντρωσης, ή σε φάση της ανάρρωσης.

Σχόλια