Απολαύστε σπιτική Μεσογειακή κουζίνα! Πλήρες menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο. Χαλαρώστε με την ethnic ατμόσφαιρα του «Micraasia» hollybar, στο Γκάζι, μόνο 15€!


Απολαύστε σπιτική Μεσογειακή κουζίνα! Πλήρες menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο. Χαλαρώστε με την ethnic ατμόσφαιρα του «Micraasia» hollybar, στο Γκάζι, μόνο 15€! ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ

Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Πλήρες menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του εστιατορίου «Micraasia» μέγιστης αρχικής αξίας 30€, με:
  1. Δύο ορεκτικά
  2. Μια σαλάτα
  3. Δύο κυρίως πιάτα
  4. Κρασί ή μπύρα
  5. Το Micraasia το 2002 πρωταγωνίστησε στην βραδινή διασκέδαση της Αθήνας όντας το πρώτο "ανατολίτικο μπαρ" με live χορευτικά και υπέροχες ζωντανές παραστάσεις με μικρασιάτικες μουσικές.
    Φέτος επιστρέφει δυναμικά και πάλι στην χειμερινή διασκέδαση με μια μοναδική παράσταση γεμάτη με μουσικές από την Ανατολή, νέα Οριεντάλ ήχους, μικρασιάτικα καινούργια live με πολύ Σμυρνέικο καμπαρέ σε επιμέλεια του ιδιοκτήτη του Δημήτρη Αποστολόπουλου και των συνεργατών του.
    Βραδιές όπου τα μικρασιάτικα συναντούν τα τραγούδια της ανατολής αλλά και του Παριζιάνικου καμπαρέ ενώ οι αισθησιακές χορεύτριες, οι ναργιλέδες και η μοναδική ατμόσφαιρα του Μicraasia σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές πάνω σε ένα ιπτάμενο χαλί.

Σχόλια