Ανακαλύψτε την ψυχή της ορεινής Ελλάδας, το Καρπενήσι! 3 ημέρες σε double room με τζάκι για 2 άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, γεύμα και late check out στον παραδοσιακό ξενώνα Εν Αμπάραις, μόνο 130€!


Ανακαλύψτε την ψυχή της ορεινής Ελλάδας, το Καρπενήσι! 3 ημέρες σε double room με τζάκι για 2 άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, γεύμα και late check out στον παραδοσιακό ξενώνα Εν Αμπάραις, μόνο 130€! ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 230 ΕΥΡΩΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 16/02/2013 έως 28/04/2013
  • Τρείς (3) ημέρες – δυο (2) διανυκτερεύσεις σε double room με τζάκι, για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Εν Αμπάραις στο Καρπενήσι
  • Πρωινό 
  • Ένα γεύμα
  • Late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  • Ο παραδοσιακός ξενώνας Εν Αμπάραις είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Bρίσκεται στο 5ο χλμ. Καρπενησίου Προυσού, σε ένα καταπράσινο σημείο δίπλα στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταμού και αποτελεί την τέλεια επιλογή για εξορμήσεις στην όμορφη Ευρυτανία.
    Καρπενήσι. Το Καρπενήσι είναι μία πόλη που αναπαύεται νωχελικά στην αγκαλιά του Βελουχιού, του αρχαίου Τυμφρηστού, σε υψόμετρο 960 μέτρων, πνιγμένη στο έλατο, καλά προφυλαγμένη από τους δυνατούς βοριάδες που μαστιγώνουν την κορυφή του.
    Ορειβασία, Rafting, Ski ! Χιλιάδες εκδρομείς, που φτάνουν κατά κύματα για να απολαύσουν το χιονοδρομικό κέντρο, τις γραφικές ταβέρνες, τα καλόγουστα μπαράκια αλλά και την παρθένα φύση της Ευρυτανίας, κάνοντας ορειβασία, rafting, canyoning, trekking και διάφορες άλλες δραστηριότητες σε μία περιοχή ανέγγιχτη από τη βιομηχανοποίηση, η οποία ανακηρύχθηκε από την UNESCO το 1991 ως μία από τις καθαρότερες περιοχές οικοσυστήματος στον πλανήτη.
    Στον παραδοσιακό ξενώνα En Ambares θα ανακαλύψετε ένα περιβάλλον χαλάρωσης αλλά και συγκέντρωσης, ιδανικό για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Καρπενήσι.
    Ο ξενώνας "En Ambares" διαθέτει πέντε ευρύχωρα δωμάτια με φανταστική θέα στο βουνό Κόνισκο. Η διακόσμηση του χώρου, η πέτρα, το τζάκι αλλά πάνω από όλα η φιλοξενία των ιδιοκτητών θα κάνουν την διαμονή σας απόλαυση.

Σχόλια