8€ για μία χρυσή κασετίνα με 4 CD, περιλαμβάνουν 104 παιδικά τραγούδια που αγαπήσαμε, επιτυχίες που λατρεύουν τα παιδιά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα από την Alpha Records!


8€ για μία χρυσή κασετίνα με 4 CD, περιλαμβάνουν 104 παιδικά τραγούδια που αγαπήσαμε, επιτυχίες που λατρεύουν τα παιδιά και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα από την Alpha Records! ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ
Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Χρυσή κασετίνα που αποτελείται από 4 cd με 104 παιδικά τραγούδια που αγαπήσαμε, από την ελληνική εταιρεία Alpha Records
  1. cd 1: Τα ωραιότερα παιδικά τραγούδια (29 τραγούδια)
  2. cd 2: Το πάρτι των ζώων και οι φωνές τους (24 τραγούδια)
  3. cd 3: Το πάρτι γενεθλίων (27 τραγούδια)
  4. cd 4: Τα μουτράκια και τα νανουρίσματα (24 τραγούδια)
  5. Η Δισκογραφική Εταιρεία Alpha Records είναι ελληνική εταιρεία ,που έχει κάνει συνεργασίες με τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και δημιουργούς, έχοντας στον κατάλογό της χιλιάδες τραγούδια από την εποχή της δεκαετίας του 1960 μέχρι και σήμερα, που τα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες!
    Η εταιρεία είναι υπερήφανη διότι έχει πετύχει τη διάδοση του ελληνικού τραγουδιού σε πολλές χώρες του κόσμου, και σκοπός τους είναι αυτό να μεγαλώνει γιατί πιστεύουν ότι το ελληνικό τραγούδι μπορεί ν' αγαπηθεί σ' όλον τον κόσμo!
    Χρυσή κασετίνα - 104 παιδικά τραγούδια που αγαπήσαμε!
    cd 1: Τα ωραιότερα παιδικά τραγούδια (29 τραγούδια)
    cd 2: Το πάρτι των ζώων και οι φωνές τους (24 τραγούδια)
    cd 3: Το πάρτι γενεθλίων (27 τραγούδια)
    cd 4: Τα μουτράκια και τα νανουρίσματα (24 τραγούδια)

Σχόλια