Πασχαλινές διακοπές στη Κέρκυρα! 5 ημέρες σε double room για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό στο Hotel Yannis, μόνο 69€!


Πασχαλινές διακοπές στη Κέρκυρα! 5 ημέρες σε double room για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό στο Hotel Yannis, μόνο 69€!ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 138 ΕΥΡΩΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ
Η προσφορά ισχύει για την περίοδο του Πάσχα 29/04/2013 έως 06/05/2013 Και περιλαμβάνει:
  • Πέντε (5) ημέρες – τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε double room για 2 άτομα στο Hotel Yannis στην Κέρκυρα 
  • Πρωινό
  • Το Hotel Yannis αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση διακοπών, για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε την ανεμελιά του καλοκαιριού με την οικογενειακή ατμόσφαιρα.
    Σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Κέρκυρας, τον Ύψο , το Hotel Yannis υπόσχεται να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας για άνετες, ήρεμες και αξέχαστες διακοπές. Με «καλοκαιρινή» διάθεση και άψογο επαγγελματισμό, το ξενοδοχείο μας μετατρέπει, την πολυτέλεια των διακοπών σας σε ανάγκη!
    • Info επιχείρησης
    Ένας σύγχρονος και έμπειρος ταξιδιωτικός οργανισμός έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθεί σε κάθε ταξιδιωτική και τουριστική ανάγκη, προγραμματισμένη ή έκτακτη, ανεξαρτήτως όγκου και μεγέθους.
    Η άμεση έκδοση εισιτηρίων, η εύρεση καταλυμάτων με ποικιλία επιλογών, η οργάνωση κάθε είδους περιηγητικού tour, οι μεταφορές με όλα τα μέσα, αντιμετωπίζονται από την Travelnet με αμεσότητα, ταχύτητα και πλήρη αποτελεσματικότητα.

Σχόλια