80€ για 24 συνεδρίες εντατικού προγράμματος λιπογλυπτικής με τριπολικές ραδιοσυχνότητες(Medical Rf) σε...


  • Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2013.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:
12 συνεδρίες τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για ανανέωση των κυττάρων, και σύσφιξη του δέρματος.Διάρκειας 35 λεπτών. 12 συνεδρίες Ultratone για μορφοποίηση, αναζωογόνηση και τόνωση του ταλαιπωρημένου δέρματος.Διάρκειας 35 λεπτών. Ετήσια διατροφολογική... παρακολούθηση με εβδομαδιαία προγράμματα από προσωπικό διατροφολογικό σύμβουλο που θα αξιολογεί την πορεία σας, σε συνδυασμό με λιπομετρήσεις, σωματομετρήσεις, μετρήσεις κυτταρίτιδας, τεστ βασικού μεταβολισμού και BMI.
  • Το προσωπικό του ινστιτούτου αισθητικής και ομορφιάς "Life & Beauty" διαθέτει έμπειρο ιατρικό προσωπικό και πιστοποιημένα μηχανήματα που εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των θεραπειών!
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, για χρήση της υπηρεσίας σε περισσότερες από μία περιοχή και απεριόριστα για συγγενείς ή φίλους.
  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 9704555.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 30 άτομα ημερησίως
  • Υποχρεωτική τηλεφωνική ενημέρωση για ακύρωση ραντεβού 3 ημέρες πριν.
       Ultra Tone Super Slim Το μοναδικό σήμα Ultrawave της Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει, να τονώσει και να αναζωογονήσει τις προς θεραπείαν περιοχές. Διεισδύοντας στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μύες και στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, οι παλμοί του Ultratone μεταδίδονται αυτόματα σε φυσιολογικά διαδοχικές εναλλασσόμενες μορφές. Έτσι, όλες οι περιοχές του προσώπου και του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων μορφοποίησης, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης. Διαθέτει συνολικά 51 προγράμματα από τα οποία 30 είναι πολλαπλά(multi-mode). Αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουν μια ποικιλία παλμών και σημάτων που επιτρέπουν την ταυτόχρονη εφαρμογή σε 3 διαφορετικές περιοχές του σώματος.
Σύσφιξη της μέσης και της κοιλιάς
Ανόρθωση και μορφοποίηση των γλουτών
Αδυνάτισμα των μηρών
Μείωση της κυτταρίτιδας
Ανόρθωση και μορφοποίηση του στήθους
Ανακούφιση και τόνωση της επιδερμίδας
Αποστράγγιση τοξινών
Ηλεκτρο-βελονοθεραπεία και ρεφλεξολογία
Χαλάρωση και περιποίηση
Θεραπεία ρυτίδων για τα μάτια και το πρόσωπο
Πρόγραμμα για προχωρημένη χαλάρωση μετά την εγκυμοσύνη
Ανόρθωση στήθους      Τριπολικές Ραδιοσυχνότητες (Medical Rf) Τα εξιδεικευμένα μηχανήματα με τριπολικές ραδιοσυχνότητες που είναι μη επεμβατικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά και βοηθάει στη βελτιστοποίηση της υφής του δέρματος, καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα και κάνοντας σύσφιξη. Χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα ραδιοσυχνότητας συστήματα για τη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και την σύσφιξη του δέρματος, παρέχουν γρήγορη, αποτελεσματική και ανώδυνη θεραπεία για άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η μοναδική διαμόρφωση των μηχανημάτων θερμαίνει επιλεκτικά τα κύτταρα του λίπους κάτω από το δέρμα χωρίς να βλάπτονται οι περιβάλλοντες ιστοί και έτσι αυξάνεται ο μεταβολισμός και η έκκριση του υγρού λίπους. Η Medical Rf τεχνολογία αντιμετωπίζει το δέρμα όλων των χρωμάτων και τύπους απαλά και αποτελεσματικά χωρίς ερεθισμούς. Το Medical Rf προσφέρει τις ακόλουθες επεξεργασίες
Μείωση του τοπικού λίπους
Μείωση της περιμέτρου (χάσιμο πόντων)
Βελτίωση της υφής δέρματος (ντεκολτέ, χέρι)
Επιδερμική σύσφιξη δέρματος (σε γρήγορη απώλεια βάρους μετά από εγκυμοσύνη, για ανθρώπους με γαστρικό δάκτυλο)   Δείτε και τις άλλες προσφορές του Life & Beauty εδώ και εδώ .
80€ για 24 συνεδρίες εντατικού προγράμματος λιπογλυπτικής με τριπολικές ραδιοσυχνότητες(Medical Rf) σε συνδυασμό με Ultratone Super Slim για απώλεια βάρους από 8-15 κιλά και οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας,μαζί με προγράμματα διατροφής,στο Life and Beauty στον Άγιο Δημήτριο.Αξίας 900€



Σχόλια

Ο χρήστης λιπογλυπτικη είπε…
Όμορφα και φυσικά αποτελέσματα στην λιπογλυπτική σώματος, σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.