29€ για μια εξέταση υπέρηχου μαστού και ψηλάφησης με έγκυρα και ασφαλή αποτελέσματα από το...


Η προσφορά περιλαμβάνει :
  • Έναν υπέρηχο μαστού και ψηλάφηση
  • Η Ψηλάφηση των μαστών πραγματοποιείται από εξειδικευμένη μαστολόγο.
  • Η διάρκεια της εξέτασης είναι περίπου 20'
Τι είναι η μαστογραφία; Η μαστογραφία είναι ακτινολογική μέθοδος η οποία επιτρέπει την απεικόνιση της μορφολογίας και της δομής των ανατομικών στοιχείων του μαστού και των παθολογικών αλλοιώσεων...
αυτού. Σήμερα, η μαστογραφία παραμένει η καταλληλότερη εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού. Γιατί πρέπει μια γυναίκα να κάνει μαστογραφία; Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου σε γυναίκες ηλικίας 40-55 ετών στις αναπτυγμένες χώρες. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι εμφανίζονται περίπου 4.500 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού κάθε χρόνο, ενώ περίπου 1.500 γυναίκες πεθαίνουν ετησίως από τη νόσο στην Ελλάδα. Το σημαντικότερο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η πρόληψη, η οποία επιτυγχάνεται κυρίως με τη μαστογραφία. Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η θνησιμότητα της νόσου μπορεί να μειωθεί κατά 30% εάν όλες οι γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω, υποβληθούν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα σε προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο. Πόσο επικίνδυνη είναι η ακτινοβολία που δεχόμαστε κάνοντας μαστογραφία; Η εξέταση δεν είναι επικίνδυνη, αφού οι σημερινοί, νέου τύπου μαστογράφοι εκπέμπουν πολύ μικρή δόση ακτινοβολίας, η οποία δεν υποβάλλει σε κίνδυνο την υγεία της εξεταζόμενης. Επιπροσθέτως τονίζεται ότι, στη διεθνή βιβλιογραφία δεν υπάρχει άμεση τεκμηρίωση ότι η δόση ακτινοβολίας που χρησιμοποιείται στη μαστογραφία σε γυναίκες που βρίσκονται στην 4η δεκαετία προκαλεί καρκίνο μαστού ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο για την υγεία.
29€ για μια εξέταση υπέρηχου μαστού και ψηλάφησης με έγκυρα και ασφαλή αποτελέσματα από το εξειδικευμένο προσωπικό του Πολυιατρείου Βιομέριμνα!



Σχόλια