Για τους λάτρεις του καλού κρασιού! 38€ για μια συσκευασία με 6 φιάλες οίνου Κτήματος Παλυβού (2...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Ένα κιβώτιο 6 φιαλών Κτήμα Παλυβού
  1. 2 φιάλες λευκού οίνου «Πέτρινες πλαγιές»
  2. 1 φιάλη ροζέ οίνου «Βυσσινόκηπος»
  3. 3 φιάλες ερυθρού οίνου «Κτήμα Νεμέας»
  • «Πέτρινες πλαγιές»
Ποικιλίες: Chardonnay – Μαλαγουζιά Ο φρουτώδης χαρακτήρας του Chardonnay με ανανά, μπανάνα, μήλο και αχλάδι παντρεύεται μοναδικά με τους πιο...
ώριμους χαρακτήρες του ροδάκινου, βερίκοκου και πορτοκαλιού της Μαλαγουζιάς. Η οξύτητα του Chardonnay ισορροπείται από την πιο μαλακή και ευχάριστη στο στόμα Μαλαγουζιά. Στόμα γεμάτο που ακολουθεί σε ένταση την μύτη με έντονο άρωμα και γλυκύτητα. Απολαύστε το με φαγητά ανάλογα των χρωματικών αποχρώσεων όπως ψάρι, όστρακα, γαρίδες, καραβίδες, κοτόπουλο, γαλοπούλα, μοσχάρι γάλακτος και με λευκές ή ανοιχτόχρωμες σάλτσες. Επίσης με ζυμαρικά που συνοδεύονται από άσπρη σάλτσα και πιάτα αλλαντικών.
  • «Βυσσινόκηπος»
Ποικιλίες: Αγιωργήτικο Λαμπερό ροδί, σχεδόν βυσσινί με κυανές αποχρώσεις. Έντονα και καθαρά αρώματα βύσσινου, κερασιού και φράουλας. Πολύ γεμάτο στόμα με ωραία αίσθηση οξύτητας και τανινών. Γευστικό με μεγάλη διάρκεια. Απολαύστε το με ψάρι, λευκό κρέας και κρέας μαγειρεμένο με πολλά καρυκεύματα. Με πιάτα αλλαντικών και μαγειρευτά λαχανικά καθώς και με λευκά ημίσκληρα τυριά
  • «Κτήμα Νεμέας»
Ποικιλίες: Αγιωργήτικο Βαθύ πορφυρό. Πυκνό άρωμα μαύρο κερασιών και βανίλιας, με νότες σοκολάτας, γάλακτος και καμένου ξύλου. Γεμάτο στόμα με καλή δομή και πληθωρικές τανίνες που χαρίζουν μακρά επίγευση. Απολαύστε το με ζουμερά κόκκινα κρέατα συνοδεία πλούσιων αρωματικών σαλτσών.
Για τους λάτρεις του καλού κρασιού! 38€ για μια συσκευασία με 6 φιάλες οίνου Κτήματος Παλυβού (2 φιάλες λευκού «Πέτρινες πλαγιές», 1 φιάλη ροζέ «Βυσσινόκηπος» & 3 φιάλες ερυθρού «Κτήμα Νεμέας») από την κάβα Ανθίδης σε Κολωνάκι & Κορωπί!



Σχόλια