Με 5€ κερδίστε έκπτωση 50% για ένα πλήρες κατ’ οίκον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των μοκετών...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 3,69€ / m² για τον βιολογικό κατ’ οίκον καθαρισμό χαλιών όλων των τύπων (χειροποίητων ή μηχανής) ή μοκετών (Αρχική τιμή 7,38€/ m²)
  • Εξαιρούνται τα χαλιά τύπου φλοκάτης 
  • Η προσφορά ισχύει για όλη την Αθήνα και τις γύρω περιοχές
  • Για περιοχές όπως Λαύριο, Σούνιο, Κερατέα, Σπάτα, Πόρτο Ράφτη, Λούτσα, Πικέρμι, Ν. Μάκρη, Α. Κηφισιά, Εκάλη, Διόνυσος, Άνοιξη, Α.... Στέφανο, Ίλιον, Α. Λιόσια, Κερατσίνι κ.α. θα υπάρχει επιβάρυνση ανάλογα με την απόσταση, ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα μετακίνησης τα οποία και θα καταβάλλονται, μετά το πέρας της εργασίας, στο συνεργείο που θα σας επισκεφτεί για τον καθαρισμό
Η επίσκεψή γίνεται στο χώρο σας, έτσι θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλη την διαδικασία του καθαρισμού, έχοντας πλήρη γνώση του ποιος θα καθαρίσει τα χαλιά σας, με ποιο τρόπο καθώς και τι είδους καθαριστικά (βιολογικά ή μη) θα χρησιμοποιήσει. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε τον τέλειο καθαρισμό των χαλιών χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις για την μεταφορά και τη αποθήκευση τους και είστε σίγουροι για τον τρόπο καθαρισμό τους, καθώς πραγματοποιείται μπροστά σας και υπό την επίβλεψή σας Η έντονη χρήση των χαλιών σας κατά τους χειμερινούς μήνες καθιστά απαραίτητο το βιολογικό καθαρισμό, καθώς αυτά μπορούν να αποτελέσουν εστία εκατομμυρίων μικροβίων και βακτηριδίων, επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό και κυρίως για τα μικρά παιδιά. Με βάση αυτό, το άριστο εκπαιδευμένο προσωπικό μας με την 10ετή πείρα πάνω στους βιολογικούς καθαρισμούς, την εξειδίκευση, τη σοβαρότητα και την τυπικότητα του, σας προσφέρει άριστα αποτελέσματα καθαριότητας και απολύμανσης των χαλιών ή των μοκετών σας. Για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των υλικών σας έχουμε παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε ότι αυτά δεν είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο (παιδιά, ηλικιωμένους), τα ζώα και το περιβάλλον. Δεν επηρεάζουν την υφή των χαλιών ή των μοκετών σας και δεν αλλοιώνουν τα χρώματα. Τα υλικά μας είναι από τα ακριβότερα στην αγορά και των πιο επώνυμων εταιρειών: Buzil, Karcher, Taski, Glass Cleaning, CPT.
Με 5€ κερδίστε έκπτωση 50% για ένα πλήρες κατ’ οίκον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των μοκετών σας με την εγγύηση αποτελέσματος της πρωτοπόρου στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού EvoClean, μόνο 3,69/ m²!



Σχόλια