Τι γίνεται όταν στην Ελλάδα της κρίσης μια γυναίκα αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της και να...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Εισιτήριο εισόδου 2 ατόμων, για την Bar Theater παράσταση «Striptease» του Χάρη Μπόσινα με τους Μιχάλη Μαρκάτη, Μαρία Γουλά & Cary Novel, στο φουαγιέ του θεάτρου Ήβη
  • Διάρκεια 75΄ λεπτά
Το Striptease, η αστεία και τρυφερή κωμωδία bar theater του Χάρη Μπόσινα, έρχεται στο φουαγιέ του θεάτρου ΗΒΗ από την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 22:15. Η σκηνοθεσία είναι της Πέπης Μοσχοβάκου,... παίζουν οι Μιχάλης Μαρκάτης και Μαρία Γουλά ενώ στα video της παράστασης συμμετέχουν οι Αλέξης Κωστάλας και Γιώργος Χρανιώτης. Την επιμέλεια, το στήσιμο και την προσαρμογή της παράστασης για το Θέατρο ΗΒΗ έκανε ο Κώστας Σπυρόπουλος, ενώ την «μαγεία» της παράστασης εξασφαλίζει ο Cary Novel, ο μάγος που ξεχώρισε σε τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.
Τι γίνεται όταν στην Ελλάδα της κρίσης μια γυναίκα αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της και να πηδήξει το φράχτη; Απαντήσεις θα δοθούν στο φουαγιέ του θεάτρου Ήβη στην τρυφερή κωμωδία bar theater «Striptease» του Χάρη Μπόσινα, με τους Μιχάλη Μαρκάτη, Μαρία Γουλά & Cary Novel! Εισιτήριο εισόδου για 2 άτομα, μόνο 10€!



Σχόλια