17€ για μία συνεδρία ρεφλεξολογίας, για απόλυτη χαλάρωση,μια εξαιρετική ευκαιρία να...




  • Η προσφορά ισχύει από 15/10/2011 έως και 15/05/2012. από Δευτέρα έως Σάββατο 08.00 - 20.00, εκτός από τις επίσημες αργίες.

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά μία συνεδρία ρεφλεξολογίας πελμάτων, για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, εξισορρόπηση του οργανισμού και αποβολή του καθημερινού άγχους, διάρκειας 50' για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, καθώς και μία (1) Θεραπεία Ενυδάτωσης... Προσώπου (Αμπούλα Ενυδάτωσης, Μάσκα Ενυδάτωσης και Μασάζ με Κρέμα)  30’  λεπτών, Συνολικής Διάρκειας 80’

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο,  συγγενείς ή φίλους του.

  • Θεραπεία κατάλληλη για Γυναίκες και Άντρες.

  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 3389296.

  • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 μέρα πριν.

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 8-10 άτομα ημερησίως.


         
Ρεφλεξολογία


Η ρεφλεξολογία είναι μια πανάρχαια τεχνική η οποία μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων, του άγχους, της κατάθλιψης, της αϋπνίας, των αναπνευστικών προβλημάτων, της υπερκόπωσης ακόμα και των κρυολογημάτων!
Η επαγγελματική εφαρμογή της ρεφλεξολογίας δρα με επιτυχία κατά της ρινίτιδας, των οφθαλμικών και ακουστικών διαταραχών, της σκλήρυνσης κατά πλάκας, της νόσου πάρκινσον, των μυοσκελετικών, πεπτικών και πολλών άλλων προβλημάτων!
 

 

17€ για μία συνεδρία ρεφλεξολογίας, για απόλυτη χαλάρωση,μια εξαιρετική ευκαιρία να αναζωογονήσετε το σώμα σας, διάρκειας 50', για γυναίκες και άντρες, καθώς και μία (1) Θεραπεία Ενυδάτωσης προσώπου 30’ λεπτών, Συνολικής Διάρκειας 80’, στο Merlin Spa στο Κολωνάκι, Αξίας 120€-έκπτωση 86%



Σχόλια