70€ για να υποδεχτείτε το Νέο Έτος στο Bansko της Βουλγαρίας, περάστε ένα αξέχαστο 4ήμερο που...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την  περίοδο  31/12/2011 – 3/01/2012

  • Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει  Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για ένα άτομο σε δίκλινο studio με πρωινό, στο Hotel BALKAN JEWEL 4*

  • Η χρήση των υπηρεσιών Spa είναι Δωρεάν, εκτός από το μασάζ.

  • Υπάρχει συνεχείς μεταφορά με mini-bus από το ξενοδοχείο στα ski lift.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη,... για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή  φίλους του.

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο στο Μπάνσκο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 31/12. Το κόστος είναι 60€ το άτομο από την Αθήνα (μετ’ επιστροφής) και 25€ το άτομο από Θεσσαλονίκη (μετ’ επιστροφής). Οι πελάτες θα πρέπει να ενημερώνουν άμεσα το γραφείο εάν επιθυμούν να κρατήσουν θέση στο λεωφορείο. Τα χρήματα για την μεταφορά θα δίνονται απευθείας στο πρακτορείο VELAS TOURS λίγες μέρες πριν την αναχώρηση.


 
         




Hotel BALKAN JEWEL 4*
Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ
 
 
Το Balkan Jewel Resort βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πιρίν και έχει θέα στο γήπεδο γκολφ Ian Woosnam. Προσφέρει διαμερίσματα και στούντιο με δωρεάν ενσύρματη σύνδεση στο internet, άνετους χώρους καθιστικού και δάπεδα παρκέ.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κοιλάδα Razlog και περιβάλλεται από βουνά. Όλες οι μονάδες διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση και ζεστό τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια.
Στο Balkan Jewel θα βρείτε lobby bar και εστιατόριο, καθώς και γυμναστήριο και σπα με πισίνα. Υπάρχουν επίσης χώροι παιχνιδιού για παιδιά.
Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
70€ για να υποδεχτείτε το Νέο Έτος στο Bansko της Βουλγαρίας, περάστε ένα αξέχαστο 4ήμερο που περιλαμβάνει Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για ένα άτομο σε δίκλινο studio με πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών Spa, στο Hotel BALKAN JEWEL 4*, αξίας 118€-έκπτωση 41%



Σχόλια