45€ για να απολαύσετε 6 θεραπείες με την επαναστατική μέθοδο Feng Shui Capsule Spa για τοπικό ή ολικό...




  • Η προσφορά είναι ετήσια και ισχύει από 23/11/2011 έως και 23/11/2012.



  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει 6 θεραπείες με την επαναστατική μέθοδο Feng Shui capsule Spa , 3 Μασάζ διάρκειας 30’ το καθένα, επιλογή από:  


1.full body με αιθέρια έλαια                                 
2.Ρεφλεξολογία χέρια-πόδια-αυτιά                                            ...  
3.τοπικής Λιποδιάλυσης
      Μία Ενυδάτωση Προσώπου τριπλής δράσης, Μία συνεδρία Body Analyzer καθώς και ετήσια διατροφική παρακολούθηση

  • Η πρώτη επίσκεψη πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 29/02/2012

  • Μπορούν να αγοραστούν μέχρι και 3 κουπόνια ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, και απεριόριστα υπό μορφή δώρου για τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 40 άτομα ημερησίως.

  • Για ραντεβού καλέστε 3 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 210-9714800 και 210-9714806


  • Τηλεφωνική ενημέρωση για ακύρωση ραντεβού 2 ημέρες πριν.

 



Feng Shui Capsule Spa
Συνδυασμός υδρομασάζ, οζονοθεραπείας, χρωμοθεραπείας, υπέρυθρης φωτοθεραπείας και αρωματοθεραπείας.
Διαβάζοντας για τα ευεργετικά αποτελέσματα που προσφέρει κάθε μια από αυτές τις θεραπείες συχνά ευχηθήκαμε να μπορούσε να υπάρξει ένας συνδιασμός όλων αυτών..
Μέχρι που εμφανίστηκε το Feng Shui spa.  Μισή ώρα απόλαυσης είναι αρκετή για να χαρίσει υγεία και ευεξία και ταυτόχρονα να διαλύσει λίπος και κυτταρίτιδα.
Η  χρωμοθεραπεία με το Feng Shui  Spa στηρίζεται στην ενέργεια των φωτονίων γι αυτό και συχνά την αναφέρουμε σαν φωτοθεραπεία.
Η φωτοθεραπεία στηρίζεται στην ιδιότητα των φωτονίων που σύμφωνα με τις μελέτες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν δυναμικά θεραπεύτικά οφέλη στους ζώντες  ιστούς και οργανισμούς. Τόσο το ορατό όσο και το υπέρυθρο φως έχει αποδειχτεί ότι πραγματοποιεί τουλάχιστον 24 διαφορετικές θετικές αλλαγές σε κυτταρικό επίπεδο.
Είναι ευεργετική στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια, όπως ρυτίδες και ουλές, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην θεραπεία λοιμώξεων. Το υπέρυθρο φως διεισδύει σε βάθος περίπου 30 – 40 χιλιοστά και καθίσταται αποτελεσματικό ακόμα και για τα οστα και τις αρθρώσεις, διεγείροντας την φυσική θεραπευτική ιδιότητα των κυττάρων.
Πρόκειται στην κυριολεξία για μη φαρμακολογική αποτελεσματική εναλακτική θεραπευτική λύση.
 
          
 
Μασάζ: Αναζωογόνηση και Θεραπεία!
Από τα αρχαία κιόλας χρόνια, το μασάζ αποτελούσε για αρκετούς πολιτισμούς, μια πολύ σημαντική θεραπεία για την επίτευξη της ισορροπίας στο σώμα, προκειμένου να λειτουργούν σωστά τα εσωτερικά όργανα. Τελευταία όμως, η θετική του επίδραση, τόσο στο σώμα, όσο και στο πνεύμα, εκτιμάται από όλo και περισσότερα άτομα και η δημοτικότητά του αυξάνεται διαρκώς, ως μια ιδιαίτερα αποτελεσματική, εναλλακτική θεραπεία.
Το μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς, για να καταπραΰνει σωματικούς πόνους, αλλά και παθήσεις όπως η αρθρίτιδα και νευρικά προβλήματα. Η ιατρική κοινότητα δέχεται τις ευεργετικές επιπτώσεις του μασάζ και περιλαμβάνει αυτές τις μεθόδους, σαν αναπόσπαστο μέρος της περίθαλψης.
Ένα καλό μασάζ είναι συχνά το μόνο που μπορεί να μας ξεκουράσει από μία δύσκολη μέρα. Η καθιστική δουλειά, άλλωστε, και οι πολλές ώρες στο γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή κάνει το σώμα μας να «πιάνεται», τη μέση και την πλάτη μας να πονάει και τα χέρια να βρίσκονται ένα στάδιο πριν την αγκύλωση.
Η ευεξία και η χαλάρωση που μας προσφέρει το μασάζ οφείλεται στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μύες και στην αποβολή άχρηστων συσσωρευμένων ουσιών που δημιουργούν αυτή τη δυσάρεστη δυσκαμψία. Ταυτόχρονα, με το μασάζ, οι ρυθμοί της καρδιάς μειώνονται, με αποτέλεσμα να πέφτει η αρτηριακή πίεση, να αυξάνεται η παραγωγή ενδορφινών και να ανακουφίζονται ακόμα και οι πονοκέφαλοι.
Ενυδάτωση
Θεραπεία προσώπου που επαναφέρει την χαμένη λάμψη και υγρασία
Η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της με φυσικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Έτσι το πρόσωπό σας γίνεται λείο και απαλό  αποκαλύπτοντας όλη τη φυσική του λάμψη.
         
 
Body Analyzer
Η εποχή που σε ένα κέντρο αδυνατίσματος απλώς μας ζύγιζαν και μετρούσαν την περιφέρεια των μηρών και της μέσης, για να μας συστήσουν τη μέθοδο αδυνατίσματος που έπρεπε να ακολουθήσουμε, αποτελεί παρελθόν. Σήμερα τα προβλήματα στο σώμα και οι ανάγκες μας προκύπτουν μέσα από ειδικές μετρήσεις, που γίνονται με ειδικά μηχανήματα. Αυτό έχει ως συνέπεια να εξατομικεύεται πλήρως η δική μας θεραπεία, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
  

45€ για να απολαύσετε 6 θεραπείες με την επαναστατική μέθοδο Feng Shui Capsule Spa για τοπικό ή ολικό αδυνάτισμα, 3 Full Body Massage, 1 Body Analyzer, 1 Ενυδάτωση Προσώπου καθώς και Διατροφική παρακολούθηση από το Metro Beauty Laser & Spa, στο μετρό Αγ.Δημήτριου,Αξίας 610€-Έκπτωση 93%



Σχόλια