355€ για να Απολαύσετε μία 4ήμερη εκδρομή με Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό στην πιο μαγική και...




  • Η προσφορά ισχύει από 27/11/2011 έως και  27/04/2012

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και αφορά μία 4ήμερη εκδρομή με Τρείς διανυκτερεύσεις στην πιο ατμοσφαιρική περιοχή της Κωνσταντινούπολης την Sultanahmet.

Στο πακέτο συγκεκριμένα



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :




Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις Singapore Airlines και φόροι αεροδρομίων καθώς και επίναυλο καυσίμων (110,00€ τη... στιγμή της έκδοσης του παρόντος που περιλαμβάνονται στο πακέτο).



Η Διαμονή σας στην παλιά Πόλη για 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως το Divas boutique,το Evsen,το Fors μαζί με το πρωινό σας. Τα παραπάνω ξενοδοχεία αναφέρονται ενδεικτικά και είναι βάση διαθεσιμότητας. Για να εξασφαλίσουμε περισσότερες επιλογές και να μην υπάρχει περιορισμός σε ένα ξενοδοχείο και μόνο έχουμε επιλέξει και αρκετά αλλά στην πιο ατμοσφαιρική περιοχή της Κωνσταντινούπολης την Sultanahmet.(παλιά πόλη)



Ταξιδιωτική ασφάλεια



ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :



Είσοδοι σε μουσεία και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
 

  • Οι αναχωρήσεις δεν αφορούν εθνικές εορτές και αργίες .

  • Οι τιμές αφορούν τουλάχιστον 2 ενήλικες και είναι για κάθε άτομο.

  • Κρατήσεις 10 ημέρες τουλάχιστον πριν την αναχώρηση στα τηλέφωνα 210 6431972 και 210 6459901, 210 6431383

  • Αναχώρηση κάθε Παρασκευή 11:00 το πρωί, Επιστροφή κάθε Δευτέρα 06:00 το πρωί

  • Δεν επιτρέπεται αλλαγή ονομάτων μετά την έκδοση των εισιτηρίων.

  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν  αθροιστικά

  • Τα Ταξίδια πρέπει να πραγματοποιηθούν έως και 27 Απριλίου 2012.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων σε κάθε πτήση.

  • Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού απαιτείται διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους του.

 
      
 

Κωνσταντινούπολη




Η Κωνσταντινούπολη, η μοναδική πόλη στον κόσμο που χτίστηκε πάνω σε δύο ηπείρους, στέκει και στις δύο ακτές του Βοσπόρου, όπου τα νερά της Μαύρης Θάλασσας αναμειγνύονται με εκείνα της Θάλασσας του Μαρμαρά. Το Χρυσό Kέρας χωρίζει την Ευρωπαϊκή Κωνσταντινούπολη στα δύο. Σ’ αυτήν την καταπληκτική τοποθεσία, η Κωνσταντινούπολη φρουρεί τα πολύτιμα κειμήλια τριών αυτοκρατοριών, των οποίων υπήρξε η πρωτεύουσα. Ένας μοναδικός συνδετικός κρίκος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, παρελθόντος και παρόντος.

Αλλά η Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μία πόλη ιστορικού ενδιαφέροντος, αλλά μία θαυμάσια πόλη που συναρπάζει τον επισκέπτη και σφύζει από ζωή. Κάτω από τον αμετάβλητο ορίζοντα των τρούλων και των μιναρέδων της, οι άνθρωποι κινούνται συνεχώς κάνοντας θόρυβο, τα οχήματα βουίζουν στους αρχαίους λιθόστρωτους δρόμους, οι άνθρωποι πηγαινοέρχονται ακατάπαυστα και οι φωνές των πλανόδιων πωλητών μπλέκονται με τους ήχους των πλοίων από το πολυσύχναστο λιμάνι. Η Κωνσταντινούπολη προσφέρει ατέλειωτη ποικιλία: μουσεία, αρχαίες εκκλησίες, παλάτια, μεγαλόπρεπα τζαμιά, παζάρια και το Βόσπορο. Όσο διάστημα και αν μείνετε, για λίγες μόνο μέρες ή περισσότερο, η επίσκεψή σας σ’ αυτήν την ιδιαίτερη πόλη θα σας μείνει αξέχαστη.





 
355€ για να Απολαύσετε μία 4ήμερη εκδρομή με Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό στην πιο μαγική και ατμοσφαιρική περιοχή της Κωνσταντινούπολης την Sultanahmet, περιλαμβάνονται επίσης αεροπορικά εισιτήρια, φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων, από τo Australian Travel, Αξίας 450€-έκπτωση 21%



Σχόλια