165€ για να περάσετε Αξέχαστα All Inclusive Χιονισμένα Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στο Bansko της...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για τις περιόδους: 30/12 – 2/01 ή 31/12 – 3/01/2012.

  • Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις για ένα άτομο σε standard δίκλινο δωμάτιο σε βάση All Inclusive και χρήση των υπηρεσιών Spa.

  • Η χρήση των Spa είναι δωρεάν, εκτός από το μασάζ.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους.

  • Μετά την αγορά... των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELAS TOURS στα τηλ. 2310 512032, 518015, 281228, για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Για παιδιά από 5 έως 14 ετών υπάρχει επιβάρυνση 50€ (για τις 3 διαν/σεις).

  • Θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς στο Μπάνσκο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 23/12 και 24/12. Το κόστος από την Αθήνα είναι 60€ το άτομο (μετ’ επιστροφής) και από Θεσσαλονίκη 25€ το άτομο (μετ’ επιστροφής). Οι πελάτες θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα το VELAS TOURS εάν επιθυμούν να κρατήσουν θέση στο λεωφορείο. Τα χρήματα για την μεταφορά θα δίνονται απευθείας στο πρακτορείο λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση.

          
 Hotel WHITE FIR VALLEY 4* Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ







Στην ήσυχη κοιλάδα Razlog, το White Fir Ski & Spa Complex προσφέρει εξαιρετικά καταλύματα και εγκαταστάσεις με εντυπωσιακή πανοραμική θέα στο βουνό. Παρέχει Wi-Fi χωρίς χρέωση.

Το συγκρότημα αποτελείται από θεματικά κτήρια σε απόσταση 50μ. μεταξύ τους. Στο καθένα από τα 2 κτήρια υπάρχουν πολυτελείς εγκαταστάσεις σπα και ευεξίας με εσωτερική πισίνα και φιλόξενο lounge με τζάκι.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι, ορισμένα από τα οποία με θέα στο γειτονικό γήπεδο γκολφ. Διαθέτουν δωμάτια με δρύινα δάπεδα και χαλιά. Όλα περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, καναπέ και βάση σύνδεσης για iPod με σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας. Ορισμένα έχουν επίσης μεγάλη κουζίνα.

Οι επισκέπτες του White Fir Ski & Spa μπορούν να απολαύσουν πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το βράδυ, το κοκτέιλ μπαρ σερβίρει μεγάλη ποικιλία από ποτά και σνακ.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε μια στάση του δωρεάν λεωφορείου σκι, που σας μεταφέρει στα λιφτ του όρους Πιρίν. Το White Fir Ski & Spa Complex προσφέρει επίσης υπηρεσία φύλαξης παιδιών.
 
 
        
165€ για να περάσετε Αξέχαστα All Inclusive Χιονισμένα Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στο Bansko της Βουλγαρίας που περιλαμβάνει Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για ένα άτομο σε Δίκλινο και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών Spa στο Hotel WHITE FIR VALLEY 4*, Αξίας 240€-Έκπτωση 31%



Σχόλια