80€ για να απολαύσετε μία 4ήμερη Χριστουγεννιάτικη χιονισμένη απόδραση στο Bansko της Βουλγαρίας που...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για τις περιόδους: 24 – 27/12 ή 23 – 26/12/2011.

  • Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις για ένα άτομο σε δίχωρο διαμέρισμα με τζάκι, με πρωϊνό και χρήση των υπηρεσιών Spa στο Hotel BALKAN JEWEL 4*

  • Η χρήση των Spa είναι δωρεάν, εκτός από το μασάζ.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή... φίλους.

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELAS TOURS στα τηλέφωνα: 2310 512032, 518015, 281228, για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Για τα παιδιά από 2 έως 12 ετών υπάρχει επιβάρυνση 30€ (για τις 3 διαν/σεις).

  • Θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς στο Μπάνσκο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 23/12 και 24/12. Το κόστος από την Αθήνα είναι 60€ το άτομο (μετ’ επιστροφής) και από Θεσσαλονίκη 25€ το άτομο (μετ’ επιστροφής). Οι πελάτες θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα το VELAS TOURS εάν επιθυμούν να κρατήσουν θέση στο λεωφορείο. Τα χρήματα για την μεταφορά θα δίνονται απευθείας στο πρακτορείο λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση.

 
        



Hotel BALKAN JEWEL 4* Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ
 
 
Το Balkan Jewel Resort βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πιρίν και έχει θέα στο γήπεδο γκολφ Ian Woosnam. Προσφέρει διαμερίσματα και στούντιο με δωρεάν ενσύρματη σύνδεση στο internet, άνετους χώρους καθιστικού και δάπεδα παρκέ.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κοιλάδα Razlog και περιβάλλεται από βουνά. Όλες οι μονάδες διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση και ζεστό τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια.
Στο Balkan Jewel θα βρείτε lobby bar και εστιατόριο, καθώς και γυμναστήριο και σπα με πισίνα. Υπάρχουν επίσης χώροι παιχνιδιού για παιδιά.
Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου

80€ για να απολαύσετε μία 4ήμερη Χριστουγεννιάτικη χιονισμένη απόδραση στο Bansko της Βουλγαρίας που περιλαμβάνει Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για ένα άτομο σε δίχωρο διαμέρισμα (Suite) με τζάκι, πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών Spa στο Hotel BALKAN JEWEL 4*, αξίας 136€-έκπτωση 41%



Σχόλια