104€ για να απολαύσετε ένα αξέχαστο τριήμερο σε χειμωνιάτικο τοπίο που περιλαμβάνει (2)...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο  15/10/2011 – 30/04/2012 (εκτός των εορτών)

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωϊνό, στο χωριό Χάνια του Πηλίου με την μοναδική αρχιτεκτονική του χτισμένο μέσα σε πυκνό δάσος και με πλούσια νερά να αναβλύζουν ,  στο Hotel HANI ZISI

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για... χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια - 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.


 
 




Hotel HANI ZISI – Χάνια Πηλίου
 
Το ξενοδοχείο διαθέτει τριάντα τρία δωμάτια ανάμεσα στα οποία υπάρχουν σουίτες με τζάκι, υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση, και μπάνιο. Τα δωμάτιά  τους έχουν υπέροχη θέα τον Παγασητικό κόλπο και το καταπράσινο δάσος από οξιές. Βρίσκεται ανάμεσα στις φυλλωσιές των δέντρων που συνθέτουν ένα φανταστικό τοπίο. Διαθέτει ακόμα σάουνα, γυμναστήριο, ιδιωτικό παρκινγκ και δύο αίθουσες με τζάκι διακοσμημένες με γούστο στις οποίες, τον χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, το σπιτικό φαγητό, τον καφέ ακόμα και το ποτό σας, και το καλοκαίρι στην πλατιά κάτω από τις τεράστιες οξιές και τα νερά των πηγών απολαμβάνοντας την θέα της θάλασσας. Το Ξενοδοχείο, Εστιατόριο, Αθλητικό κέντρο “το Χάνι του Ζήση” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι. Βρίσκεται στο πανέμορφο Πήλιο σε υψόμετρο 1200 μ. πνιγμένο από δάσος οξιάς στο παλαιό μονοπάτι Πορταριάς-Ζαγοράς στον οικισμό Χανίων που είναι μέρος του Δημοτικού διαμερίσματος της Δράκειας του Δήμου Αγριάς. Λειτουργεί όλο το χρόνο και απέχει 22χλμ από το λιμάνι του Βόλου και 50χλμ από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.
Το χάνι του Ζήση όπως η επωνυμία του υπάρχει από 1904 και ανήκει στην οικογένεια Σταμάτη περνώντας από γενιά σε γενιά μέχρι και σήμερα. Ήταν το μόνο κατάλυμα (χάνι) στην περιοχή για δεκαετίες. Βρισκόταν και βρίσκεται στο παλαιό μονοπάτι που ενώνει το Βόλο με την Ζαγορά. Χρησίμευε στους διαβάτες και τα ζώα τους ως κατάλυμα αφού το ταξίδι εκείνο τον καιρό κρατούσε μια ολόκληρη μέρα και ήταν αναγκαία η στάση και η ξεκούραση για τους ταξιδιώτες. Διέθετε και στάβλο για να ξεκουράζονται τα ζώα των περαστικών.
Στο χάνι που ήταν μια στάση για όλους σταμάτησε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1912 καθώς βάδιζε με την συνοδεία του για το μεγάλο, την εποχή εκείνη, χωριό τη Ζαγορά.
Το 1914 καταστράφηκε από πλημμύρα. Ξαναχτίστηκε και παρέμεινε έτσι μέχρι το Β’ παγκοσμίου πολέμου όπου και καίγεται 2 φορές από τους κατακτητές όμως ξαναφτιάχνεται και πάλι και παραμένει έτσι μέχρι το 1974 που αρχίζουν οι παρεμβάσεις διαμορφώνοντας το χάνι σε ένα άνετο, φιλόξενο και σύγχρονο ξενοδοχείο, όπως είναι σήμερα, με όλες τις ανέσεις για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των επισκεπτών.
 
104€ για να απολαύσετε ένα αξέχαστο τριήμερο σε χειμωνιάτικο τοπίο που περιλαμβάνει (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωϊνό, στο χωριό Χάνια του Πηλίου με την μοναδική αρχιτεκτονική του χτισμένο μέσα σε πυκνό δάσος και με πλούσια νερά να αναβλύζουν, στο HANI ZISI, Αξίας 174€-έκπτωση 40%



Σχόλια