19€ για μία Συνεδρία Φρουτοθεραπείας – Χρωμοθεραπείας Προσώπου, Μία Διασκεδαστική και Πρωτότυπη...




  • Η προσφορά ισχύει από 27/10/2011 έως και 27/04/2012. Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 – 19.00

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά μία Συνεδρία Φρουτοθεραπείας – Χρωμοθεραπείας Προσώπου, Μία Διασκεδαστική και Πρωτότυπη θεραπεία με συνδυασμό Υπερήχων, Πολωμένου Φωτός και Φρέσκων Φρούτων, για Αναζωογόνηση του Προσώπου αλλά και Ψυχική Ανάταση συνολικής Διάρκειας 55’

  • Μπορεί να... αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο ή συγγενείς και φίλους του

  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο 210 6815637

  • Για αλλαγή ραντεβού τηλεφωνική επικοινωνία  τουλάχιστον 1 ημέρα πριν


 
 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


1.Καθαρισμός του προσώπου με ενυδατικό γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν
2.Απολέπιση με ειδικό scrub με σπασμένους κόκκους ρυζιού για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και κυτταρική ανανέωση
3.Φρουτοθεραπεία. Επιλογή του κατάλληλου για τον κάθε τύπο δέρματος φρούτου και εφαρμογή του με το μηχάνημα υπερήχων
4.Εφαρμογή ανάλογου με τις ανάγκες του δέρματος ορού (αναπλαστικός, ενυδατικός, λευκαντικός κλπ)
5.Χρωμοθεραπεία με υπέρηχους για ανάπλαση, ενυδάτωση, λάμψη
6.Εφαρμογή θρεπτικής μάσκας
7.Αφαίρεση μάσκας και μασάζ στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ με κρέμα ανάλογη με τις ανάγκες του δέρματος
 
Στο MEDISPA προσφέρουνε μία επαναστατική μέθοδο που συνδυάζει τη δραστική βιοδυναμική ενέργεια με το χρωματιστό πολωμένο φως που δρα απευθείας στην κυτταρική μεμβράνη. Το μηχάνημα SYNERGICA MULTICOLOR προκαλεί την προσωρινή αναπροσαρμογή των επιφανειακών κυττάρων ώστε να διευκολυνθεί η μεταφορά των δραστικών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Φρέσκα φρούτα χρησιμοποιούνται για τη διείσδυση με τους υπέρηχους των φρέσκων βιταμινών βαθιά στο δέρμα για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων όπως η χαλάρωση, η έλλειψη λάμψης, η αφυδάτωση, οι ρυτίδες, οι ουλές και οι ευρυαγγείες.
ΧΡΩΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η χρωμοθεραπεία είναι μία εναλλακτική μέθοδος που χρησιμοποιεί χρώματα για να βοηθήσει το σώμα και το μυαλό να ανακτήσουν τη φυσιολογική του ισορροπία. Χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων για τη διευκόλυνση της επούλωσης. 6.000 χρόνια πριν η χρωμοθεραπεία θεωρούνταν «το φάρμακο των θεών» ενώ οι αρχαίοι Έλληνες, Ρωμαίοι και Αιγύπτιοι έκαναν σημαντική χρήση του φωτός και των χρωμάτων στην ιατρική. Αρχαίοι φιλόσοφοι όπως ο  Πυθαγόρας, ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης εξύμνησαν τις θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός ενώ με τον ερχομό του 20ου αιώνα και τον μεγάλο επιστήμονα Einstein το φως και το χρώμα τιμήθηκαν ακόμα περισσότερο. Το μηχάνημα SYNERGICA MULTICOLOR συνδυάζει την αρχαία σοφία με τη μοντέρνα τεχνολογία. Διαφορετικά χρώματα χρησιμοποιούνται για διαφορετικές ανάγκες:
ΚΙΤΡΙΝΟ για αποτοξίνωση του ιστού. Είναι ιδανικό για το ασφυκτικό, «μπουκωμένο» δέρμα και για την ακμή. ΚΟΚΚΙΝΟ για αναζωογόνηση και αύξηση του κολλαγόνου. Είναι ιδανικό για δέρματα με έλλειψη ενέργειας που παρουσιάζουν χαλάρωση και ρυτίδες.
ΜΠΛΕ με ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Αντιμετωπίζει τις ευρυαγγείες, το ευαίσθητο δέρμα και την ακμή.
 
ΦΡΟΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Είναι γνωστή σε όλους μας η μεγάλη θρεπτική αξία των φρούτων για τον οργανισμό. Από αρχαιοτάτων χρόνων επίσης έχει αναγνωριστεί και η αξία των φρούτων για την ομορφιά του δέρματος. Δεν είναι τυχαίο ότι από πολύ παλιά υπάρχουν παραδοσιακές συνταγές για προϊόντα περιποίησης με βάση τα φρούτα που εκμεταλλεύονται τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν. Σήμερα η μοντέρνα τεχνολογία προχωρά ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας τους υπέρηχους για να σπρώξουν τις φρέσκες βιταμίνες υψηλής θρεπτική αξίας βαθιά στο δέρμα. Λεμόνι για Λεύκανση, Πορτοκάλι για Λάμψη, Μπανάνα για Ενυδάτωση, Αβοκάντο για Αντιγήρανση, και άλλα πολλά φρούτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν στο δέρμα την απόλυτη φρεσκάδα!
 
Ένα βίντεο για τη θεραπεία....
              
 
 
 
 
 
19€ για μία Συνεδρία Φρουτοθεραπείας – Χρωμοθεραπείας Προσώπου, Μία Διασκεδαστική και Πρωτότυπη θεραπεία με συνδυασμό Υπερήχων, Πολωμένου Φωτός και Φρέσκων Φρούτων, για Αναζωογόνηση του Προσώπου αλλά και Ψυχική Ανάταση, Συνολικής Διάρκειας 55’, στο MEDISPA στο Χαλάνδρι, Αξίας 100€ - Έκπτωση 81%



Σχόλια