156€ για για Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωινό, late checkout και δωρεάν χρήση spa, για...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο  19/10/2011 – 19/02/2012 (εκτός των εορτών)

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωινό, late checkout (κατόπιν διαθεσιμότητας)  και δωρεάν χρήση spa (εσωτερική πισίνα- σάουνα) , για ζευγάρια ή φίλους ,που θέλουν να ζήσουν ένα πολυτελές  3ήμερο απόλυτης χαλάρωσης

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός... κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή  φίλους του.

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασίου Νεκτάριο  ή αποστολή e-mail

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια - 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο MEGiA travel.

  • Για παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν


 
            

 
 
 Litohoro Olympus Resort Villas & Spa. Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ
 
Το Litohoro Olympus Resort Villas & Spa βρίσκεται στην περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου, μόλις 150μ. από την παραλία και με θέα στον Όλυμπο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.
Τα ευρύχωρα και ευήλια δωμάτια έχουν μπαλκόνι με πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με θέα στη θάλασσα ή το βουνό. Το καθένα είναι μοντέρνο και διαθέτει χώρο καθιστικού με πολυτελή πολυθρόνα. Στις παροχές περιλαμβάνονται κλιματισμός, παντόφλες και δορυφορική τηλεόραση LCD 32 ιντσών.
Το Aphrodite Spa διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με πίδακες υδρομασάζ, σάουνα και ατμόλουτρο. Στον ίδιο χώρο θα βρείτε γυμναστήριο και 2 ιδιωτικές αίθουσες μασάζ.
Το κύριο εστιατόριο Elia και το Gourmet Restaurant, το οποίο προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα, σερβίρουν ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Στο Main Bar μπορείτε να απολαύσετε ποτά και δροσιστικά κοκτέιλ.
Το Litohoro Olympus Villas Resort & Spa απέχει 3χλμ. από το Λιτόχωρο και μόλις 2χλμ. από το εθνικό πάρκο του Ολύμπου. Η πόλη της Κατερίνης βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

 

156€ για για Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωινό, late checkout και δωρεάν χρήση spa, για ζευγάρια ή φίλους ,που θέλουν να ζήσουν ένα πολυτελές 3ήμερο απόλυτης χαλάρωσης, στο OLYMPOUS RESORT 5* Αξίας 295€ - έκπτωση 47%



Σχόλια