195€ για Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΧΕΛΜΟΣ, το πλέον ιστορικό ξενοδοχείο των...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο  25/01/2011 – 25/03/2012 (εκτός των εορτών)

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΧΕΛΜΟΣ, το πλέον ιστορικό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων για δύο (2) άτομα με πρωινό και  late checkout για όσους θέλουν ένα 3ήμερο απόλαυσης σε ένα περιβάλλον λιτής κομψότητας

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών... ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή  φίλους του.

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασίου Νεκτάριο  ή αποστολή e-mail

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο MEGiA travel.


              

 
 
 HOTEL HELMOS KALAVRITA   Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ
 
 To HOTEL HELMOS KALAVRITA βρίσκεται στην ιστορική Πλατεία Ελευθερίας στα Καλάβρυτα. H πλατεία πήρε το όνομά της από τη συνάντηση των Τριών Γερόντων στις 21 Mαρτίου 1821, γεγονός που αποτέλεσε την πραγματική έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα και την αρχή της ιστορίας της Νεώτερης Ελλάδας.
Η ιστορία του ξενοδοχείου συνδέεται άρρηκτα με εκείνη των Καλαβρύτων του 20ου  αιώνα. Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο του 1922, το οποίο επεκτάθηκε τη δεκαετία του 1930, πυρπολήθηκε από τους Γερμανούς στις 13 Δεκεμβρίου 1943 και εν συνεχεία, επισκευάστηκε και λειτούργησε ως ξενοδοχείο μέχρι την προηγούμενη δεκαετία.
Η μακρόχρονη ιστορία του, συνυφασμένη με την ιστορία της περιοχής, έχει αφήσει τα ανεξίτηλα σημάδια της στο κτίριο, το οποίο ανακαινίσθηκε με συνέπεια και σεβασμό προς την παράδοσή του το 2005 και επαναλειτούργησε απολύτως ανανεωμένο.
Σήμερα πλέον, το HOTEL HELMOS KALAVRITA, με τη συνδρομή των αρχιτεκτόνων Μάνου Περράκη, Χάρη Κακκανά και Παύλου Καλλιγά, ανέκτησε την προηγούμενη αίγλη του και κοσμεί τα πανέμορφα Καλάβρυτα ως το μοναδικό ξενοδοχείο 4 αστέρων στην πόλη των Καλαβρύτων, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες αξιόλογη διαμονή σε ένα περιβάλλον λιτής κομψότητας.

 

195€ για Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΧΕΛΜΟΣ, το πλέον ιστορικό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων για δύο (2) άτομα με πρωινό και late checkout για όσους θέλουν ένα 3ήμερο απόλαυσης σε ένα περιβάλλον λιτής κομψότητας, Αξίας 275€ - έκπτωση 29%



Σχόλια