129€ για 12 συνεδρίες για να αποκτήσετε το κορμί που επιθυμείτε με τις πιο σύγχρονες και μη ενέσιμες...




  • Η προσφορά ισχύει από 20/10/2011 έως 20/10/2012

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει 12 συνεδρίες διάρκειας ενός έτους με ημερομηνία έναρξης την πρώτη επίσκεψη και περιλαμβάνει:




Α.6 συνεδρίες μη ενέσιμης μεσοθεραπείας για τοπική ή ολική λιποδιάλυση, απώλεια πόντων και μείωση της κυτταρίτιδας σε όλο το σώμα (διάρκειας 45' η καθεμία)
Β.6 συνεδρίες... λιπογλυπτικής σώματος με την νέα πρωτοποριακή μέθοδο τριπολικών Ραδιοσυχνοτήτων για εξάλειψη της κυτταρίτιδας και άμεσο χάσιμο πόντων (διάρκειας 45' η καθεμία)
Η εφαρμογή των συνεδριών γίνεται σε μία από τις εξής επιλογές:
Σώμα που περιλαμβάνει  :                                                               
i) κοιλιακή χώρα και μπράτσα
ii) προσαγωγοί (εσωτερικό μηρών) - απαγωγοί (εξωτερικό μηρών)
iii) γάμπα και γλουτοί                   
Γ.Έλεγχο μεταβολισμού και διατροφική παρακολούθηση         
 
 
 
 
 



  • Η θεραπεία είναι κατάλληλη για γυναίκες και άντρες.  

  • Η ιδανική συχνότητα εφαρμογής των θεραπείας είναι ανά 15 μέρες.

  • Μπορούν να αγοραστούν 2 κουπόνια ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, και απεριόριστος αριθμός κουπονιών συγγενείς ή φίλους του.

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 20 - 25  άτομα ημερησίως.

  • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 3 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο 210 9704555

  • Υποχρεωτική τηλεφωνική ενημέρωση για ακύρωση ραντεβού 3 ημέρες πριν.


  
 Μεσοθεραπεία TMT SYSTEM


Το μέλλον απαιτεί αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, ευκολία.
Το ΤΜΤ®system παρέχει ένα νέο τρόπο διείσδυσης των ουσιών στο δέρμα, ο οποίος είναι μη-επεμβατικός, γρήγορος και ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις διαδικασίες επανόρθωσης των κυττάρων του δέρματος, χάρη στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στη ρυθμιστική επίδραση του ρεύματος στο δυναμικό της κυτταρικής μεμβράνης. Η λειτουργία του βασίζεται στα φαινόμενα της ηλεκτροπόρωσης και ηλεκτροφόρησης. Χάρη στη πρωτοποριακή και αποκλειστική μέθοδο της  ηλεκτροφόρισης και ηλεκτροπόρισης μπορεί να επιτευχθεί λιπογλυπτική σώματος (λιποδιάλυση, σύσφιξη, ανόρθωση, εξάλλειψη ραγάδων και επιδερμικής σύσφιξης) με τον πιο φυσικό τρόπο.
Το μέλλον είναι επιτέλους εδώ! Το σύστημα μεσοθεραπείας ΤΜΤ αποτελεί αναμφίβολα την πιο σημαντική τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Το σύστημα μη ενέσιμης μεσοθεραπείας ΤΜΤ θα σας χαρίσει πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα στη λιπογλυπτική του σώματος χωρίς ενέσεις και χωρίς παρενέργειες.
 


PHOTOGEN

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ



Μια πολυμορφική πλατφόρμα που συνδυάζει τις λειτουργίες των Ραδιοσυχνοτήτων και της Φωτοθεραπείας με Δερμοκαλλυντικά ενισχυμένης δράσης για  εξαιρετικά αποτελέσματα από τη πρώτη κιόλας συνεδρία στην αντιγήρανση,την  ενυδάτωση και  τη σύσφιξη του προσώπου, αλλά και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης.
Πρόκειται για ένα ευέλικτο σύστημα Ιατρικής Αισθητικής 4 λειτουργιών  με πολλαπλά προγράμματα για το πρόσωπο και το σώμα, καθώς  και 1  ελεύθερο (free program) που διευκολύνει την αισθητικό να εξατομικεύσει τη θεραπεία  ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη.
Η UNIPOLAR TRANSFER RF λειτουργία  επιτρέπει τη διείσδυση των ενεργών ουσιών  στο χόριο , ενώ η μονοπολική/ διπολική ραδιοσυχνότητα  επιλεκτικής δράσης  έχει στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών για μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης  με απόλυτη ασφάλεια, για ένα έντονο αποτέλεσμα  lifting.
Επιπλέον,τo  ολοκληρωμένο σύστημα φωτοθεραπείας επιτρέπει τη διείσδυση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας μέσα από τα  διαφορετικά μήκη κύματος που ενεργούν ανεξάρτητα ή  συνδυαστικά μέσω της φωτοδυναμικής κυτταρικής διέγερσης,  προσφέροντας ποικίλα πλεονεκτήματα στην επιδερμίδα (καταπολέμηση κυτταρίτιδας/τοπικού πάχους/ ραβδώσεων/υπερμελαγχρώσεων/ ακμής /αντιγήρανση , με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
129€ για 12 συνεδρίες για να αποκτήσετε το κορμί που επιθυμείτε με τις πιο σύγχρονες και μη ενέσιμες μεθόδους, 6 συνεδρίες μεσοθεραπείας και 6 συνεδρίες με τη μέθοδο τριπολικών Ραδιοσυχνοτήτων (RF) για γυναίκες και άντρες, καθώς και έλεγχο μεταβολισμού, στο LIFE AND BEAUTY, Αξίας 3.200€-έκπτωση 96%



Σχόλια