250€ για Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωινό, late checkout και δωρεάν χρήση spa, για όσους...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο  19/10/2011 – 19/02/2012 (εκτός των εορτών)

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωινό, late checkout και δωρεάν χρήση spa (εσωτερική πισίνα- σάουνα), για όσους θέλουν ένα 4ήμερο απόλαυσης σε ένα πολυτελές και ήσυχο περιβάλλον για ξεκούραση

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση... από τον ίδιο, τους συγγενείς ή  φίλους του.

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασίου Νεκτάριο  ή αποστολή e-mail

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια – 6 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο MEGiA travel.

  • Για παιδιά εώς των 14 ετών 45€ την νύχτα


 
 

              

Aigai Hotel. Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ
 


Η νεόκτιστη μονάδα Aigai Hotel λειτουργεί όλο το χρόνο. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης της Έδεσσας επί του οδικού άξονα της ανατολικής εισόδου από Θεσσαλονίκη, Νάουσα, Βέροια, αντικρίζοντας τον Βράχο της Έδεσσας, την ακρόπολη της αρχαίας Έδεσσας, τους Μύλους, το Κανναβουργείο και τους μαγευτικούς καταρράκτες.
Το Aigai Hotel περιβάλλεται από κερασιές και αιωνόβια πλατάνια, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα ήσυχο περιβάλλον για ξεκούραση. Στα 24 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του οι art nude πίνακες και η πρωτοποριακή επίπλωση σας προδιαθέτουν ευχάριστα για τη μέρα που ξεκινά ή τελειώνει.
Μπορείτε να χαλαρώσετε κάνοντας sauna ή μια βουτιά στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα , ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί και η εξωτερική πισίνα για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας ,το καφέ ή το φαγητό σας από το εστιατόριο μας .
Η θέση του προσφέρεται για εξορμήσεις στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, 42χλμ., με υψόμετρο 2524 μέτρα, στα Λουτρά Λουτρακίου, 35 χλμ., στον Υδροβιότοπο της Λίμνης του Άγρα, 9 χλμ., στον Παραδοσιακό Οικισμό Αγ. Αθανασίου, 36 χλμ., στη Λίμνη Βεγορίτιδα, 25 χλμ., αλλά και σε αρχαιολογικούς τόπους, όπως τη Βεργίνα, 47 χλμ., και την Πέλλα.
Το ζεστό χαμόγελο που θα συναντήσετε στα πρόσωπα όλου του προσωπικού θα σας κάνει να νιωσετε άνετα και φιλικά για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Μια επίσκεψη θα σας πείσει!
  

250€ για Τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με πρωινό, late checkout και δωρεάν χρήση spa, για όσους θέλουν ένα 4ήμερο απόλαυσης σε ένα πολυτελές και ήσυχο περιβάλλον για ξεκούραση, στο Aigai Hotel 4* στην Έδεσσα, Αξίας 420€ - έκπτωση 40%



Σχόλια