139€ για Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με ημιδιατροφή (2 πρωϊνά & 2 δείπνα), για ζευγάρια ή...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο  15/10/2011 – 30/04/2012 (εκτός των εορτών)

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με ημιδιατροφή (2 πρωϊνά & 2 δείπνα), ζευγάρια ή φίλους ,που θέλουν να μαγευτούν από τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος... αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια - 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.


 
 
 Hotel DOVRA 4* - Ζαγοροχώρια
Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ
 


Σε απόσταση πολύ μικρότερη των 25 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων, στα καταπράσινα Ζαγοροχώρια, βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο μας, που ξεκίνησε την λειτουργία του το Μάρτιο του 2006
'Ντοβρά' είναι το παλαιό Σλάβικο όνομα που χαρακτήριζε το χωριό Ασπράγγελοι στην είσοδο του οποίου βρίσκεται το ξενοδοχείο. Πρόκειται για το πρώτο χωριό που συναντά κανείς επισκεπτόμενος τα Ζαγοροχώρια.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στη πρώτη διασταύρωση που οδηγεί τους επισκέπτες σε όλους τους προορισμούς των Ζαγοροχωρίων.
Ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων κτισμένο με πέτρα, εναρμονισμένο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, που διαθέτει άνετους χώρους και σύγχρονα οργανωμένες υποδομές.
Ωστόσο, πιστεύουμε ότι οι εικόνες που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους.
Το ξενοδοχείο ΝΤΟΒΡΑ διαθέτει στο σύνολό του 10 δωμάτια, 4 τρίκλινα και 6 δίκλινα. Όλα διακοσμημένα με λεπτομέρεια και κομψότητα που αρμόζει στη ξακουστή νοοτροπία και νοικοκυροσύνη του Ζαγορίου. Χώροι που διαθέτουν ότι χρειάζεται ο επισκέπτης και προσφέρονται για την απόλυτη χαλάρωση.
Απολαύστε τη θαλπωρή που σας προσφέρει το Ξενοδοχείο ΝΤΟΒΡΑ, ανάβοντας το τζάκι του δωματίου σας, παρέα με εκλεκτό τοπικό κρασί.
Σε ένα κομψό, πολυτελές και άνετο περιβάλλον σερβίρονται τα τρία γεύματα της ημέρας. Πλούσιο πρωινό με ντόπια άγνα προϊόντα, μεσημεριανό και βραδινό με ζεστό παραδοσιακό φαγητό και τις ξακουστές πίτες του Ζαγορίου, αλλά και με φαγητά της ώρας με κρέατα επιλεγμένα από τα καλύτερα βοσκοτόπια της περιοχής. 


139€ για Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα με ημιδιατροφή (2 πρωϊνά & 2 δείπνα), για ζευγάρια ή φίλους ,που θέλουν να μαγευτούν από τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους, στο Hotel DOVRA 4*, Αξίας 278€ - έκπτωση 50%



Σχόλια