18€ για 4 μαθήματα γνωριμίας με τη HATHA YOGA για καλύτερη φυσική κατάσταση,έλεγχο του άγχους και...


  • Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2012.
  • Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέχρι 30/04/2012.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει 4 ομαδικά μαθήματα hatha yoga, διάρκειας 90 λεπτών το καθένα ή 8 ομαδικά μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες, διάρκειας 60 λεπτών το καθένα.
  • Μπορούν να αγοραστούν μέχρι 3 κουπόνια ανά άτομο.
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται τις εξής ημέρες και... ώρες:
  HATHA YOGA
Δευτέρα ή Τετάρτη: 16.00-17.30
Τρίτη ή Πέμπτη: 12.00-13.30
Παρασκευή: 18.30-20.00
ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
Δευτέρα βράδυ και Σάββατο μεσημέρι

  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση για ένα από τα τμήματα μαθημάτων τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες νωρίτερα στο 210-6740302.
  • Η προσφορά ισχύει για νέα, μη εγγεγραμμένα μέλη.
      
   
Τι είναι η hatha yoga; Η γιόγκα είναι μια πανάρχαια επιστήμη και φιλοσοφία ζωής. Μας βοηθάει να γνωρίσουμε και να αποδεχθούμε τον εαυτό μας, να εστιάζουμε στα σημαντικά και να διοχετεύουμε την ενέργειά μας σε ότι είναι πραγματικά ωφέλιμο για εμάς  ή τους γύρω  μας, με απόλυτη επίγνωση. Η hatha yoga προσφέρει καλύτερη φυσική κατάσταση, ευλυγισία, διαύγεια και ηρεμία του νου, έλεγχο του στρες και των συναισθημάτων, ικανότητα συγκέντρωσης νου και ενισχύει την ικανότητα μας για πρόληψη σε θέματα υγείας και ψυχοσωματικών ασθενειών. Μέσα από μια σειρά ασκήσεων και χαλάρωσης, μαθαίνουμε να ελέγχουμε το σώμα και το νου μας και αυτό είναι μια γνώση που μας συντροφεύει κάθε ώρα και μέρα, σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.  Πιο συγκεκριμένα, η hatha yoga περιλαμβάνει: Μια σειρά ασκήσεων-στάσεων (ασάνες) που τονώνουν τα συστήματα του οργανισμού (ενδοκρινικό, ανοσοποιητικό, αναπνευστικό, κυκλοφορικό) και εναρμονίζουν την λειτουργία τους, απομακρύνουν την ένταση και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα από διάφορα μέρη του σώματος και μας δίνουν ευλυγισία. Αναπνευστικές τεχνικές (πραναγιάμας) που μας μαθαίνουν να αναπνέουμε σωστά ενώ παράλληλα εξισορροπούν, ηρεμούν, ενεργοποιούν και διευρύνουν τη ζωτική ενέργεια του οργανισμού (πράνα) στο σώμα και στο νου. Χαλάρωση, μία από τις πιο εύκολες και απολαυστικές τεχνικές, που χαλαρώνει συστηματικά όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μας, φυσικό, νοητικό και συναισθηματικό. Προσφέρει εμπειρία θεραπευτική για σώμα και νου. Τεχνικές διαλογισμού, ο οποίος μειώνει το στρες και το άγχος, ηρεμεί το σώμα και το νου, αυξάνει την επίγνωση, τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τη διαύγεια της σκέψης.     Γιατί Αυτοάμυνα για Γυναίκες; Με τακτική πρακτική και προπόνηση, η γυναίκα μαθαίνει να αντιδρά σωστά στον κίνδυνο, να ελέγχει τον πανικό και το φόβο, να είναι ψύχραιμη, με καλύτερη αντίληψη και πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Αποκτά πίστη στον εαυτό της και μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη δύναμή της στο μετρό που μπορεί, αλλά και να αξιολογεί σε ποιές περιπτώσεις πρέπει να αντιδρά ή όχι. Η ανάπτυξη του κριτηρίου με βάση το οποίο χρησιμοποιούμε ή όχι τις γνώσεις που αποκτούμε είναι πρωταρχικής σημασίας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει οτι πρέπει να “αφήσουμε στην άκρη“ την καλή μας ανατροφή και να ξαναβρούμε μέσα μας το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που μας δυναμώνει σωματικά και πνευματικά. Το μάθημα περιλαμβάνει πρακτικές τεχνικές αυτοάμυνας σε πνιγμό, κεφαλοκλείδωμα, πιάσιμο, εγκλωβισμό, απόπειρα βιασμού, επίθεση εντός ή εκτός αυτοκινήτου σε parking, αλλά και τεχνικές προφυλάξης, χρήσης όλων των ''όπλων'' του σώματος ή απλών αντικειμένων που μπορεί να έχουμε επάνω μας (για παράδειγμα, μια ομπρέλα) καθώς και αντικειμένων από το περιβάλλον (για παράδειγμα, ένα ξύλο), αντιμετώπισης επίθεσης στο σκοτάδι, αλλά και άοπλης ή ένοπλης αντιμετώπισης απειλής μαχαιριού, όπλου ή ροπάλου.
18€ για 4 μαθήματα γνωριμίας με τη HATHA YOGA για καλύτερη φυσική κατάσταση,έλεγχο του άγχους και ηρεμία του νου ή 8 μαθήματα Αυτοάμυνας για Γυναίκες που περιλαμβάνει τεχνικές προφύλαξης και αντιμετώπισης κινδύνων στο Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης για Γυναίκες WOMEN FOR LIFE,στο Ν. Ψυχικό.Αξίας 45€.



Σχόλια