204€ για ένα αναζωογονητικό 3ημερο πακέτο για 2 άτομα, μόλις 150 χλμ από την Αθήνα, στο Gallini Wellness Spa and...


  • Το κουπόνι ισχύει έως 31/3/2012.
  • Εξαιρούνται οι κρατήσεις σε γιορτές και αργίες.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για μια 3ημερη αναζωογονητική εκδρομή, σε πολυτελές πεντάστερο  ξενοδοχείο, με late check out, και περιλαμβάνει:
2 διανυχτερεύσεις 2 ατόμων, σε superior room Γευστικότατο πρωινό με full American breakfast Υπέροχο δείπνο σε πλουσιότατο μπουφέ Ελεύθερη χρήση της εξωτερικής... θερμαινόμενης πισίνας καθημερινά Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου Μια (1) χρήση ανά άτομο της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, κατόπιν ζήτησης και ραντεβού με το spa του ξενοδοχείου. Προσφορά καλωσορίσματος από το ξενοδοχείο, με εμφιαλωμένο νερό και φρούτα στο δωμάτιο.
  • Για παιδιά ηλικίας από 0 έως 6 ετών δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.
  • Για παιδιά από 6 ετών έως 12 υπάρχει έξτρα επιβάρυνση, στην τιμή των €105 για το σύνολο των διανυκτερεύσεων.
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.
  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το Megia Travel στο τηλέφωνο 210 3822469.
  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.
        Galini Wellness Spa & Resort 5*   Το Galini Wellness Spa & Resort δεσπόζει στο κέντρο της πόλης των Καμένων Βούρλων ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα πολυτελείας που συνδυάζει αρμονικά τις ευεργετικές ιδιότητες του βουνού Κνημίς, τη φρεσκάδα της θάλασσας και την εξαιρετική αρχιτεκτονική του κτιρίου, του ομίλου Mitsis Hotels. Στα πλαίσια της ανακαίνισης δημιουργήθηκε ένα πρότυπο κέντρο Wellness Spa, 3.000τ.μ., η φιλοσοφία του οποίου ακολουθεί τα ιδεώδη της Ανατολής και συνδυάζοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών της περιοχής, έχει σαν στόχο την ισορροπία σώματος και πνεύματος. Το Galini Wellness Spa & Resort προσφέρει στους επισκέπτες του 220 δωμάτια, 3 σουίτες και μία Προεδρική σουίτα. Όλα τα δωμάτια είναι υπέροχα διακοσμημένα, πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν κλιματισμό, θέρμανση, λουτρό με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, ψυγείο / mini bar, δορυφορική τηλεόραση, μπαλκόνι ή ταράτσα με θέα τη θάλασσα ή το βουνό και θυρίδα ασφαλείας. Τα 40 από τα δωμάτια αυτά έχουν και παροχή ιαματικού νερού.     Galini Wellness Spa & Resort   Καμένα Βούρλα, Φθιώτιδα
204€ για ένα αναζωογονητικό 3ημερο πακέτο για 2 άτομα, μόλις 150 χλμ από την Αθήνα, στο Gallini Wellness Spa and Resort 5*, σε δίκλινο superior room, με πρωινό και ημιδιατροφή, χρήση της ιαματικής πισίνας, του γυμναστηρίου, ένα καλάθι φρούτων για καλωσόρισμα και late check out.Αξίας 350€.Έκπτωση 42%



Σχόλια