Σας εξασφαλίσαμε εισιτήρια με 49% έκπτωση για τις τελευταίες παραστάσεις της συγκλονιστικής...


Το Θέατρο ΜΟΥΣΟΥΡΗ δίνει στο κοινό που αγαπά το θέατρο μια εξαιρετική ευκαιρία: σε συνεργασία με το Cheapis.gr, κατάφερε να εξασφαλίσει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην τιμή των 13,20 € από την μέγιστη αρχική αξία 26€, για το «Χάρολντ και Μωντ» με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Πέτρο Φιλιππίδη, το τρυφερό και αστείο έργο του Κόλιν Χίγκινς που δίνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας.
Το θέατρο γιορτάζει! Σε μια... εποχή που οι οικονομικές αξίες καταρρέουν, το Θέατρο ΜΟΥΣΟΥΡΗ φέρνει πιο κοντά μας μια παράσταση με μοναδική αξία, για τις πραγματικές αξίες της ζωής: την ελπίδα, την αισιοδοξία, την δύναμη, το χαμόγελο, την ευτυχία!

Μετά την επιτυχία της "Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου", ο σκηνοθέτης της παράστασης Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί με ευαισθησία τους αγαπημένους πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης σε ένα έργο μήνυμα -ζωής, ελπίδας και αισιοδοξίας.



H προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις
29/02/2012 έως και 11/03/2012:
Tετάρτη: 19:30
Πέμπτη: 20:00
Παρασκευή: 21:15
Σάββατο:18:15
Κυριακή: 20:00

Προλάβετε γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Διάρκεια έργου : 2 ώρες και 20’ λεπτά με 1 διάλειμμα.
Εισιτήριο γενικής εισόδου για ένα άτομο μέγιστης αρχικής αξίας 26€, μόνο 13,20€ μαζί με το πρόγραμμα της παράστασης.



Σας εξασφαλίσαμε εισιτήρια με 49% έκπτωση για τις τελευταίες παραστάσεις της συγκλονιστικής παράστασης ‘Χάρολντ και Μωντ’, με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο έργο ‘Χάρολντ και Μωντ’ στο θέατρο Μουσούρη, μαζί με το πρόγραμμα της παράστασης. Μόνο με 13,20 €!



Σχόλια