37€ για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 7 φωτοαναπλάσεις προσώπου,7 ενυδατώσεις με φυτικά προϊόντα...


  • Η προσφορά ισχύει έως 15/05/2012.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο, για άντρες και γυναίκες, και περιλαμβάνει:
7 θεραπείες φωτοανάπλασης με την ασφαλή μέθοδο παλμικού φωτός διάρκειας 45 λεπτών. 7 θεραπείες ενυδάτωσης προσώπου/λαιμού/ντεκολτέ με φυτικά προϊόντα, διάρκειας 45 λεπτών. 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου, διάρκειας 2 ωρών.  ...
  • Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα φωτοανάπλασης και ενυδάτωσης: Φωτοανάπλαση για πανάδες, Φωτοανάπλαση για ακμή, Φωτοανάπλαση για αντιγήρανση
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.
  • Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 213 0210075.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 20 άτομα ημερησίως.
  • Υποχρεωτική τηλεφωνική ενημέρωση για ακύρωση 2 ημέρες πριν.

        
  ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ  ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ   ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ
Η τεχνολογία της φωτοανάπλασης μειώνει τα σημάδια φωτογήρανσης απομακρύνοντας  σημάδια από το δέρμα που δημιουργούνται με το πέρασμα ετών-συμπεριλαμβανομένων των φακίδων και των πανάδων(πρόσωπο-χέρια-λαιμός-ντεκολτέε).
ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΜΗ
Με την φωτοανάπλαση οδηγούμαστε σε εντυπωσιακά αποτελέσματα σχετικά με την επίδραση του φωτός πάνω στο κύριο ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ  της ακμής. Προοδευτικά εξαφανίζονται με την υγιή επανεμφάνιση της επιδερμίδας. Συνίσταται για όλες τις ηλικίες άνω  των 18 ετών.
ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
Η φωτοανάπλαση αναζωογονεί και ανανεώνει το δέρμα στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ αλλά και στα χέρια. Τονώνει τους μύες και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες. Οπόσης ανορθώνει το δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Λειτούργει προληπτικά και θεραπευτικά.
37€ για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 7 φωτοαναπλάσεις προσώπου,7 ενυδατώσεις με φυτικά προϊόντα για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες ή τις πανάδες ή την ακμή,με την ασφαλή μέθοδο IPL,και ένα βαθύ καθαρισμό διάρκειας 2 ωρών,από το Miggle,στο Πειραιά. Αξίας 460€. Έκπτωση 92%.



Σχόλια