28€ Για μια Ολοκληρωμένη Περιποίηση Νυχιών που Περιλαμβάνει Δύο Spa (2) Πεντικιούρ και Δύο (2)...


  • Η προσφορά ισχύει έως 18/05/2012
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Δύο Spa (2) Πεντικιούρ και Δύο (2) Μανικιούρ με Μόνιμο Βερνίκι με τη νέα τεχνική GELeration  διάρκειας έως και 4 εβδομάδων, Μία (1) Αποτρίχωση Στο Άνω Χείλος καθώς και  Δύο (2) Καθαρισμούς/Σχηματισμούς Φρυδιών
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους... του.
  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 μέρες πριν στα τηλέφωνα 2106232824 και 210 8080771
  • Ημέρες και ώρες ισχύος της προσφοράς:  Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 17:00
             
Γνωρίστε το μόνιμο μανικιούρ με τη νέα τεχνική GELeration για να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά και χρήμα έχοντας άψογα βαμμένα νύχια για πολύ καιρό!
Με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και την απόλυτη εξειδίκευση στην φροντίδα του φυσικού νυχιού, ο διάσημος οίκος Jessica, Los Angeles δημιούργησε μια νέα πρωτοποριακή σειρά βερνικιών, την GELeration!Οι καιροί έχουν αλλάξει και η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς. Γι’ αυτό το λόγο, το επαναστατικό αυτό προϊόν ήρθε για να μείνει και να διευκολύνει τη ζωή της σημερινής πολυάσχολης γυναίκας που ο χρόνος της είναι ιδιαίτερα περιορισμένος για να φτιάχνει τα νύχια της κάθε εβδομάδα.
Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη τεχνική σε μόνιμο βερνίκι gel που έχει διάρκεια πάνω στο φυσικό νύχι από 3 έως 4 εβδομάδες! Για την εφαρμογή του χρειάζεται μόνο μια λάμπα UV που στεγνώνει το βερνίκι σε μερικά δευτερόλεπτα. Το μόνιμο βερνίκι θα το λατρέψετε διότι δεν ξεφλουδίζει, δεν θαμπώνει, δείχνει απόλυτα φυσικό αφού τηρεί τις προδιαγραφές Jessica και η αφαίρεσή του γίνεται εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά με το ειδικό αφαιρετικό υγρό χωρίς να καταστρέφει το φυσικό νύχι.  
Περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στους χώρους του ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Κηφισιάς              
28€ Για μια Ολοκληρωμένη Περιποίηση Νυχιών που Περιλαμβάνει Δύο Spa (2) Πεντικιούρ και Δύο (2) Μανικιούρ με Μόνιμο Βερνίκι διάρκειας έως και 3 εβδομάδων, Μία (1) Αποτρίχωση στο Άνω Χείλος και Δύο (2) Καθαρισμούς/Σχηματισμούς Φρυδιών στο ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ,Στο Κέντρο της Κηφισιάς,Αξίας 165€-Έκπτωση 83%



Σχόλια