195€ για ένα μαγευτικό πακέτο απόδρασης και χαλάρωσης για 2 άτομα στο MOUZAKI PALACE Hotel&Spa, με πρωινό,...


  • Ισχύει από 13/11/2011 έως 29/03/2012, καθημερινές και Σαβ/κα, εκτός από 18/12 - 2/01/2012
  • Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει:
  2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με θέα το βουνό ή την πόλη πρωινό σε μπουφέ για όλες τις μέρες δείπνο για όλες τις μέρες, set menu που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 2 κυρίως πιάτα και 2 επιδόρπια 2 relax massage διάρκειας... 30'(χαλαρωτικό ήπιο massage με αιθέρια έλαια που ηρεμούν σώμα και νου αποβάλλοντας την ένταση) απεριόριστη χρήση σάουνας απεριόριστη χρήση εσωτερικής και εξωτερικής πισίνας.    
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή  φίλους του.
  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασίου Νεκτάριο  ή αποστολή e-mail
  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).
  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.
  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο MEGiA travel.
  • Για παιδιά έως των 4 ετών δωρεάν, για παιδιά άνω των 4 ετών υπάρχει επιβάρυνση 25€ ανά διανυκτέρευση

                    
MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA 
Δείτε το ξενοδοχείο πατώντας εδώ   Το MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA, το νέο στολίδι της Δυτικής Θεσσαλίας, είναι χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου. Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει. Απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη της Καρδίτσας και 15 των Τρικάλων, κάνοντας το κέντρο στους πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως την ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας τη Λίμνη Πλαστήρα (20 λεπτά), το πανέμορφο Περτούλι (20 λεπτά) και τα μαγευτικά Μετέωρα (35 λεπτά). Σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία παράλληλα με τη ζεστή φιλοξενία μας και τις παραδόσεις του τόπου μας να αποδράσετε με πλήθος εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Διαθέτει 40 δωμάτια και 2 σουίτες πλήρως εξοπλισμένα, με κλιματισμό, τηλεόραση, mini bar, θυρίδα ασφαλείας, σεσουάρ, τηλέφωνο και παροχή δωρεάν internet στα δωμάτια και wi-fi στους κοινόχρηστους χώρους. Διαθέτει 4 δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες και όλοι οι χώροι είναι εύκολα προσβάσιμοι.                       
195€ για ένα μαγευτικό πακέτο απόδρασης και χαλάρωσης για 2 άτομα στο MOUZAKI PALACE Hotel&Spa, με πρωινό, δείπνο, 2 relax massage, χρήση πισίνας και σάουνας, στη Λίμνη Πλαστήρα, Αξίας 346€-Έκπτωση 44%



Σχόλια