99€ για ένα πακέτο 20 θεραπειών λιπογλυπτικής σώματος και εξάλειψης της κυτταρίτιδας, με τη μέθοδο...


  • Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2012
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

8 συνεδρίες λιπογλυπτικής σώματος με Μαγνητοκινητικό Drainage της Ultraslim
8 συνεδρίες με εντατικό πρόγραμμα σπηλαίωσης Cavitation 4 συνεδρίες τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF
 
  • Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 40'.
  • ...
  • Η προσφορά αφορά στις ακόλουθες ζώνες  θεραπείας:
 
      i) Κοιλιακή χώρα
      ii) Γλουτούς
      iii) Μπράτσα
      iv) Aπαγωγούς    
      v) Προσαγωγούς
   
  • Μπορούν να πραγματοποιηθούν 2 ραντεβού ανά εβδομάδα.
  • Διατροφική παρακολούθηση με εβδομαδιαία διατροφικά προγράμματα από διατροφολόγο, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες. Διαγνωστικά τεστ (λιπομετρήσεις, σωματομετρήσεις, μετρήσεις κυτταρίτιδας, τεστ βασικού μεταβολισμού, ζυγίσματα).
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο ή ως δώρο για συγγενείς ή φίλους.
  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 9704555.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης  40 άτομα ημερησίως.
  • Υποχρεωτική τηλεφωνική ενημέρωση για ακύρωση ραντεβού 3 ημέρες πριν.

   Cavitation
Η μέθοδος αυτή εκμεταλεύεται το φαινόμενο της σπηλαίωσης (Cavitation) το οποίο μπορεί να παραχθεί από τα ηχητικά κύματα.
Οι λιπώδεις ιστοί απορροφούν υψηλής συχνότητας ηχητικά κύματα. Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό τους, οπότε και διαρρηγνύεται η μεμβράνη των λιπο-κυττάρων απο τα οποία αποτελούνται οι λιπώδεις ιστοί.  Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η στοχευμένη λιπόλυση και η λιπογλυπτική.
Η απορρόφηση των προϊόντων της λιπόλυσης  γίνεται απο τον ίδιο τον οργανισμό και το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μόνιμο. Προτερήματα: δεν απαιτείται αναισθησία
δεν υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στον οργανισμό (ουλές, περίοδος αποθεραπείας κτλ), δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική και δεν διαταράσσεται η καθημερινότητα του ατόμου που υποβάλλεται στην θεραπεία. Ultraslim
Μέσω της τεχνολογίας magnetokinet drainage απωθούνται τα υπολείμματα της λιπόλυσης από το κυτταρικό μεσοδιάστημα, οξυγονώνονται οι ιστοί, ενώ παράγεται έντονη ηλεκτρική διέγερση επί της κυτταρικής μεμβράνης ενισχύοντας και εξισορροπώντας τις διεργασίες των ιστών που παρουσιάζουν κυτταρίτιδα ή εντοπισμένο λίπος. Παράλληλα με την διαδικασία λιπόλυσης το ULTRASLIM πραγματοποιεί έντονο drainage στην περιοχή θεραπείας με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των προϊόντων της λιπόλυσης, χάρη στην απόλυτη καινοτομία magnetokinet drainage.
Αποτελέσματα: 50% αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, ορατή μείωση στην όψη φλοιού πορτοκαλιού μετά από 3-4 συνεδρίες, ανάπλαση της περιοχής και αισθητή μείωση του τοπικού πάχους μετά από 6 συνεδρίες, προοδευτική αύξηση στην ποιότητα των αποτελεσμάτων έως και 3 μήνες μετά το τέλος της θεραπείας. Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων RF
Εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία στην αντιγήρανση, τη σύσφιξη του προσώπου, αλλά και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της ακμής, των ραβδώσεων, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης.
99€ για ένα πακέτο 20 θεραπειών λιπογλυπτικής σώματος και εξάλειψης της κυτταρίτιδας, με τη μέθοδο των Υπερήχων Cavitation συνδυαστικά με το Μαγνητοκινητικό Drainage της Ultraslim και RF τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων, στο Life&Beauty στον Αγ. Δημήτριο, Αξίας 1100€- Έκπτωση 91%



Σχόλια