12€ για επαγγελματικό πλύσιμο αυτοκινήτου εσωτερικό- εξωτερικό στο χέρι με ενεργό αφρό, γυάλισμα...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με ενεργό αφρό (με υλικά Sonax)
  • Καθαρισμός & γυάλισμα ζαντών με σιλικόνη
  • Αρωματισμός καμπίνας
  • Ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα
  • Απολύμανση, αποστείρωση και απόσμηση των εσωτερικών χώρων και του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας, με την τελευταίας τεχνολογίας... επαγγελματική συσκευή Ultifresh παραγωγής όζοντος χωρίς την χρήση χημικών
  • Γυάλισμα με Teflon της Dupont (προϊόν αμερικανικής τεχνολογίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια προστασίας)
  • Κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ για απόλυτη ορατότητα σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης μέχρι και 140 χλμ χωρίς την χρήση υαλοκαθαριστήρων
Εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο. Χρησιμοποιείται ενεργός αφρός και σαπούνι με κερί για την προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου. Κρυσταλλοποίηση (αδιαβραχοποίηση) του παρμπρίζ. Η κρυσταλλοποίηση θα σας δώσει τη δυνατότητα να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τους υαλοκαθαριστήρες, όταν βρέχει και η ταχύτητά σας είναι έως 140 χλμ./h. Το teflon είναι ένα μοναδικό προστατευτικό σπρέι αμερικανικής τεχνολογίας με μεγάλη αποδοχή από τους πελάτες. Ψεκάζεται μετά το πλύσιμο πάνω στο αυτοκίνητο και προστατεύει το χρώμα ( για μεγάλο χρονικό διάστημα) από φθορά, οξείδωση, βιομηχανικούς ρύπους, περιττώματα πουλιών και άλλες επιθετικές επικαθήσεις. Δημιουργεί ανθεκτικό φιλμ στεγανοποίησης και δίνει αστραφτερή γυαλάδα που διαρκεί. Τι κάνει το όζον : Είναι γεγονός ότι τα βακτήρια έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες αν δεν καταπολεμηθούν, έχουν τη δυνατότητα να διπλασιάζονται κάθε 20 λεπτά. Εντός λίγων μονό ωρών αποικίες βακτηριδίων θα έχουν εγκατασταθεί στο σαλόνι, τα πατάκια, την κονσόλα και της υπόλοιπες εσωτερικές επιφάνειες. Κοινά βακτήρια όπως αυτά των ιώσεων, γρίπης, ecoli και norovirus μπορούν να ευδοκιμήσουν προκαλώντας μολύνσεις σε οποίον έρθει σε επαφή μαζί τους. Η χρήση όζοντος δεν εξαφανίζει άπλα τη κακοσμία που έχει δημιουργηθεί από τα βακτήρια. Εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων. Το όζον ή ενεργό οξυγόνο παράγεται φέρνοντας σε επαφή τον αέρα που αναπνέουμε με ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης. Η γεννήτρια όζοντος μιμείται την φύση δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας.
12€ για επαγγελματικό πλύσιμο αυτοκινήτου εσωτερικό- εξωτερικό στο χέρι με ενεργό αφρό, γυάλισμα με teflon, αρωματισμό καμπίνας, κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ καθώς και ενυδάτωση πλαστικών & δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, για να το παραλάβετε σαν καινούργιο από το Αύρα Car Wash!



Σχόλια