9.50€ για ένα μάθημα αναρρίχησης με έμπειρο εκπαιδευτή, χρήση αθλητικού τραμπολίνο και ένα μάθημα...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Ένα μάθημα αναρρίχησης με έμπειρο εκπαιδευτή, διάρκειας 60'
  • Χρήση αθλητικού τραμπολίνο, διάρκειας 30' 
  • Ένα μάθημα Slackline (δοκός ισορροπίας), διάρκειας 30'
Αναρρίχηση Όλοι κατά καιρούς έχουμε θαυμάσει διάσημους stars του Hollywood να σκαρφαλώνουν με περίσσια άνεση σε βράχους, σε παγοκαταράχτες ή ακόμα και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Όμως αυτό το...
sport εκτός από θάρρος απαιτεί και τον κατάλληλο εξοπλισμό και εκπαιδευτή! Ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα στο μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στην Αθήνα! Η πρώτη σας επαφή ξεκινά με απλά μαθήματα τεχνικής:
  1. Μονή σειρά
  2. Μονή σειρά πλαγία βήματα κανονικά
  3. Μονή σειρά διπλό bhma
  4. Μονή σειρά πλάγιο διπλή bhma
  5. Μονή σειρά πλαγία βήματα με φτέρνα έξω
Και έτσι, βήμα - βήμα θα κατακτήσετε την κορυφή! Όσο για τον εξοπλισμό; Προσφορά του καταστήματος! Αποτελείται από: παπούτσια αναρρίχησης, ζώνη αναρρίχησης, σχοινιά, εξοπλισμός ασφάλισης.
  • Slackline
Εδώ θα μάθετε τι συμβαίνει όταν το μυαλό και το σώμα έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Το Slackline δεν είναι άλλο από μάθημα ισορροπίας πάνω σε σχοινί. Εσείς πόσο γρήγορα θα καταφέρετε να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β στο πρώτο σας μάθημα;
  • Αθλητικό Τραμπολίνο
Έχετε ακόμα αρκετή ενέργεια μέσα σας και δεν ξέρετε πως να την εκτονώσετε! Ίσως το αθλητικό τραμπολίνο έχει τη λύση. Μάθετε νέες φιγούρες ή τελειοποιήστε την τεχνική σας και φύγετε άλλος άνθρωπος!
9.50€ για ένα μάθημα αναρρίχησης με έμπειρο εκπαιδευτή, χρήση αθλητικού τραμπολίνο και ένα μάθημα ισορροπίας Slackline στο The WALL Sport Climbing Center στην Παλλήνη!



Σχόλια