Ελάτε να παίξουμε!!Μόνο με 4€ απολαύστε απεριόριστες επισκέψεις παιχνιδιού μέχρι το τέλος...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Είσοδος και απεριόριστη χρήση του παιδότοπου για 1 παιδί & τον συνοδό του, για τις μέρες και ώρες που αναγράφονται, μέχρι τέλος Ιουνίου!
Στον παιδότοπο ToysLand θα παίξετε και θα δημιουργήσετε με:
  • Κατασκευές Lego
Σε αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με την LEGO από την Δανία, ειδικά τραπεζάκια κατασκευών (play tables) για άπειρες κατασκευές με τουβλάκια LEGO. Ένας...
υπέροχος χώρος δημιουργίας για παιδιά και γονείς κάθε ηλικίας με βάση την ατομική αλλά και ομαδική φαντασία.
  • Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Όλα τα τελευταία παιχνίδια της NINTENDO στην αγορά είναι εδώ και μπορούν παιδιά καιμεγάλοι να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους με αγαπημένα παιχνίδια, όπως mario cart, mario football, spiderman, ταρζάν, οι απίθανοι και πολλά άλλα - σε ένα πλήρως ανακαινισμένο υψηλών προδιαγραφών game room χώρο με 26' ιντσών υψηλής ευκρίνειας τηλεοράσεις για πραγματικά ρεαλιστικό gaming.
  • Δωμάτιο ζωγραφικής
Όλοι μα όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών είναι εδώ στον Παιδότοπο Toys Land για να τους ζωγραφίσουν τα παιδιά ... Buzz lightyear, Σταχτοπούτα, McQueen, Χιονάτη,Batman, Ντόρα, Μπόμπ Μάστορας, Barbie, Woody, Ariel, Mickey Maous, Mini, Ben10, Μπομπ Σφουγγαράκης και πολλοί, πολλοί άλλοι ...
  • Παιχνιδοκατασκευές
Παιχνιδοκατασκευή υψηλών προδιαγραφών σε ένα καθαρό, ασφαλές και πιστοποιημένο περιβάλλον εγκεκριμένο από τα πρότυπα του ΕΛΟΤ με την διακριτική επίβλεψη των παιδαγωγών του Παιδότοπου Toys Land.
  • Παιχνιδοκατασκευές για μωρά
Ειδική κατασκευή μόνο για μωρά που μπουσουλάνε και για ηλικίες maximum εώς 2 ετών. Η κατασκευή αυτή έχει παντελώς διαχωρισμένη είσοδο από την υπόλοιπη κατασκευή και δεν επιτρέπει την πρόσβαση μεγαλύτερων ηλικιών παιδιά για λόγους ασφαλείας.
Ελάτε να παίξουμε!!Μόνο με 4€ απολαύστε απεριόριστες επισκέψεις παιχνιδιού μέχρι το τέλος Ιουνίου, για ατελείωτο παιχνίδι με παιχνιδοκατασκευές, lego, ηλεκτρονικά παιχνίδια και ζωγραφική στον χώρο ψυχαγωγίας 500τ.μ. ToysLand στη Λυκόβρυση/Πεύκη!



Σχόλια