Κάντε την γυμναστική τρόπο ζωής σ’ ένα υπέροχο χώρο 2000 τ.μ., με εξειδικευμένα προγράμματα και...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο Gym Tonic Asana
  • Εγγραφή
Αναλυτικά:
  • Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου με μηχανήματα αεροβίωσης, μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης
  • Ελεύθερη συμμέτοχη σε ομαδικά προγράμματα (μυϊκής ενδυνάμωσης, καρδιοαναπνευστικής ικανότητας, χορευτικά και ολιστικά) από έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές
  • Ελεύθερη χρήση... αποδυτηρίων, σάουνας, χαμάμ και Jacuzzi
Ομαδικά Προγράμματα
  • Μυϊκή ενδυνάμωση 
Μαθήματα με χρήση εξοπλισμού με στόχο την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη σύσφιξη των μυών. Body Sculpt: Ασκήσεις για όλο το σώμα με μπάρες, λάστιχα και βαράκια (all levels) Abs & legs: 30΄ ασκήσεις για κοιλιακούς και 30΄ ασκήσεις για τα πόδια (all levels) Power Tonic: Ασκήσεις για όλο το σώμα με μπάρες και βαράκια (levels 2 & 3) Work & Streτch: Δυναμικές ασκήσεις με εξοπλισμό Pilates & 20΄ διατάσεις για μυϊκή ελαστικότητα (all levels)
  • Μυϊκή ενδυνάμωση & καρδιοαναπνευστική ικανότητα 
Συνδυασμός ασκήσεων μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας ικανότητας. Γρήγορες εναλλαγές στην επιβάρυνση των μυϊκών ομάδων και απλές κινήσεις. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση, μειώστε το ποσοστό λίπους, αποκτήστε τόνωση και γράμμωση. Cross training: Κυκλική προπόνηση με ασκήσεις-σταθμούς με βαράκια, medicine ball, λάστιχα και μπάρες (levels 2 & 3) Muscle Vs Fat: Ασκήσεις για όλο το σώμα με το βάρος του σώματός σας (All levels) Three.20: 20΄ ασκήσεις ενδυνάμωσης, 20΄ cardio και 20΄ floor work (all levels) Be fit/Be Athletic: Αερόβια διαλειμματική προπόνηση με εναλλαγές υψηλής & χαμιλής έντασης σε συγκεκριμένες περιόδους με αθλητικές ασκήσεις, χρησιμοποιώντας κατά βάση το βάρος του σώματος και μικρές αντιστάσεις με βαράκια. (all levels) Tbata Fit/BOSU: Εναλλαγές ασκήσεων ακολουθώντας ρυθμό 20″ άσκησης και 10″ ξεκούρασης (levels 2 & 3) BOSU: Πολύπλευρο όργανο γυμναστικής, που μοιάζει σαν μπάλα ισορροπίας κομμένη στη μέση. Ενεργοποιεί όλο το σώμα. Ενισχύει την εσωτερική συνεργασία του νευρομυϊκού συστήματος και την ισορροπία του σώματος σε ασταθείς συνθήκες. Ενδυναμώνει ιδιαίτερα την περιοχή του κέντρου του σώματος (core), γλουτούς και λεκάνη. (alla levels) P.A.C.E: Program Aerobic / Anaerobic Circuit Exercise Brazilian Butt: Ασκησιολόγιο μόνο για γλουτούς Tae Bo: Εφαρμογή κινήσεων από πολεμικές τέχνες σε συνδυασμό με δυναμικές ασκήσεις (all levels) Smart training: Δουλέψτε 3-4 μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα για ταχύτερα αποτελέσματα
  • Καρδιοαναπνευστική ικανότητα
Aerobic / Step: Χορογραφημένο μάθημα αεροβικής με ποικιλία κινήσεως υψηλής έντασης και φαντασίας. (level 3) Aerobic 4 all: Εκμάθηση των βημάτων του aerobic. Body bike: Ποδηλασία διάρκειας 45΄ λεπτών υπό την καθοδήγηση γυμναστή. (all levels)
  • Εναλλακτική άσκηση
Power yoga: Δυναμική προπόνηση βασισμένη σε μια ιδιαίτερη σειρά θέσεων, δεμένες μεταξύ τους με συγκεκριμένο τρόπο σε συνδυασμό με την αναπνοή. Hatha yoga: Διαλογισμός που ακολουθείται από ήπιας μορφής asanas & περιλαμβάνει τεχνικές χαλάρωσης. Yoga 4 all: Μάθημα ιδανικό για όλα τα επίπεδα. Μέσα από την εξερεύνηση διαφορετικών πρακτικών, θα αυξήσετε δύναμη, αντοχή και ευκινησία. Vinyasa yoga: Δυναμική ροή asanas βασισμένη στις αρχές της ευθυγράμμισης της Anusara yoga. Ashtanga yoga: Η δομή είναι βασισμένη στη σταθερή διαδοχή των asanas με στόχο την εξέλιξη στη δύναμη και τη διάταση των μυών, μέσα από την ρουτίνα. Yoga 4 athletes: Δυναμική Yoga με στόχο να μάθουμε στο σώμα μας να παίρνει σωστή θέση, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς. Συνειδητή κίνηση με αναπνοή. Sentao yoga: Πρόγραμμα βασισμένο στη yoga με τη βοήθεια της καρέκλας. Κατάλληλο για γράμμωση και ενδυνάμωση, ελαστικότητα. Ιδανικό για άτομα με ορθοσωμικά προβλήματα. Pilates mat: Σύστημα άσκησης που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του κορμού και του ελέγχου όλου του σώματος από τοη πύελο. Στοχεύει στη βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής και στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων. C.Y.B.A: Control Your Body Alignment. Μάθημα ορθοσωμικής στάσης και εκμάθησης ελέγχου των κινήσεων του σώματος.
  • Χορός
Video clip dance: Ζήστε τη δημιουργία του video clip με τα τελευταία μουσικά hits. Parouda: Συνδυασμός ρυθμών μουσικής & κίνησης που προσφέρουν τόνωση, ενδυνάμωση, κάψιμο θερμίδων & καλή φυσική κατάσταση, στοχεύοντας όλους τους μυς. Lampaerobica no stress: Συνδυασμός χορού και γυμναστικής, μαθαίνοντας μικρές διασκεδαστικές & εύκολες χορογραφίες από διάφορους ρυθμούς (samba, axe, lambada, salsa, merengeu, swing, bachata, hiphop, forro, brasilian funk). Στόχος είναι η μείωση του λίπους & η βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
Κάντε την γυμναστική τρόπο ζωής σ’ ένα υπέροχο χώρο 2000 τ.μ., με εξειδικευμένα προγράμματα και έμπειρους trainers! 35€ για εγγραφή & μηνιαία συνδρομή με απεριόριστη χρήση μηχανημάτων αεροβίωσης & μυϊκής ενδυνάμωσης, ομαδικών προγραμμάτων (power yoga by Eleni Petroulaki Ivic, aerobic, tae bo), αποδυτηρίων, σάουνας, hammam και jacuzzi, στο γυμναστήριο Gym Tonic Asana στην Γλυφάδα!



Σχόλια