Από 29,90€ για 1 ή 2 συσκευασίες του υγρού συμπληρώματος κολλαγόνου Rejuvicare Liguid Collagen με γεύση σταφύλι,...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
Υγρό συμπλήρωμα κολλαγόνο για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια! Το κολλαγόνο Rejuvicare είναι μία formula oμορφιάς που παρασκεύασε η...
Kardashian, πεντανόστιμο, υψηλής δραστικότητας, με γεύση σταφύλι, σύμπλεγμα κολλαγόνου με αμινοξέα, aloe vera, ελαστίνη και παντεθίνη (βιταμίνη β-5) για την υποστήριξη της ελαστικότητας του δέρματος, για γερά νύχια και μαλλιά λαμπερά. Ασθενή, εύθραυστα νύχια... λεπτά και ξηρά μαλλιά, ανώμαλο δέρμα μπορεί να είναι αρνητικά σημάδια της διατροφικής μας ισορροπίας. Είναι τα πρώτα που υποφέρουν όταν δεν τρέφεστε σωστά. Το Rejuvicare με ουδετερορικά ενισχυμένης ομορφιάς, βοηθούν τη διατήρηση μίας κατάλληλης διατροφικής υποστήριξης και έχουν σχεδιαστεί για να αντιδρούν όπου η διαδικασία της γήρανσης έχει ξεκινήσει εσωτερικά. Η αντιοξειδωτική και η θρεπτική επισήμανση σε αυτές τις φόρμουλες αναζωογόνησης, βοηθούν το σώμα σας να καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης. Η ομορφιά δεν είναι ένα θέμα επιφανειακό. Θρέψτε τα μαλλιά σας, το δέρμα και τα νύχια από μέσα με το Rejuvicare. Τα συμπληρώματα Rejuvicare περιέχουν βιταμίνες και άλλα θρεπτικά στοιχεία - όπως βιοτίνη και αμινοξέα - τα οποία είναι βασικά, για την ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών. Το υαλουρονικό οξύ και η ρεσβερατρόλη επίσης συμβάλλουν στην προώθηση της υγείας του δέρματος, προστατεύουν από περιβαλλοντικές ζημιές, και κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο. Τα οφέλη του RejuviCare κολλαγόνο, φόρμουλα ομορφιάς:
  • Παρέχει κολλαγόνο και ελαστίνη για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια
  • Υποστηρίζει την επανόρθωση του δέρματος και την ενυδάτωση
  • Παρέχει βασικά αντιοξειδωτικά, Αμινοξέα, ελαστίνη και παντεθίνη B-5
  • Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων!
  1. Οδηγίες: Πιείτε 1 κουταλιά της φόρμουλας κολλαγόνου ομορφιάς RejuviCare καθημερινά πριν τον ύπνο, ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις οδηγίες από έναν ειδικό. Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
  2. Άλλα Συστατικά: καθαρό νερό, κρυσταλλική φρουκτόζη, κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα, εκχύλισμα σταφυλιού, σορβικό κάλιο, Εξαμεταφωσφορικό νάτριο, βενζοϊκό νάτριο, Tonalin CLA, Pyruvate, σπόρων σταφυλιού (Vitis Vinifera), εκχύλισμα, Pulp πεπόνι (14.000 δραστηριότητα SOD IU ανά γραμμάριο ), Extramel, ρεσβερατρόλη
  3. Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Προστατέψτε από τη θερμότητα, το φως και την υγρασία. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφράγιση έχει παραβιαστεί. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία 15-30 ° C (59-86 ° F)

Από 29,90€ για 1 ή 2 συσκευασίες του υγρού συμπληρώματος κολλαγόνου Rejuvicare Liguid Collagen με γεύση σταφύλι, μία formula oμορφιάς που παρασκεύασε η Kardashian για υγιή μαλλιά, νύχια και λαμπερό δέρμα με παραλαβή από το κατάστημα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από το grand pharmacy!



Σχόλια