27€ για μια υπηρεσία απεντόμωσης οικίας, διαμερίσματος, επαγγελματικού ή κοινόχρηστου χώρου (έως...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Απεντόμωση ενός χώρου έως 200τ.μ. (οικίας, κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας, διαμερίσματος, γραφείου, εστιατορίου, αποθήκης)
Η εφαρμογή αφορά στην καταπολέμηση ή την πρόληψη όλων των προβλημάτων που συνήθως εμφανίζονται (έρποντα έντομα, τρωκτικά, ιπτάμενα έντομα, ξυλοφάγα, ερπετά, πτηνά). Όλα τα χρησιμοποιούμενα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και...
Τροφίμων, είναι άοσμα, άχρωμα και δεν αφήνουν λεκέδες και υπολείμματα. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Η εφαρμογή της απεντόμωσης γίνεται παρουσία γεωπόνου, ο οποίος παρέχει πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρονται τα παρασιτοκτόνα και οι δραστικές ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τους ενοίκους και τους επισκέπτες του χώρου, όπως ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας. Χρησιμοποιούνται ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης και έτοιμο προς χρήση δόλωμα τύπου gel.
27€ για μια υπηρεσία απεντόμωσης οικίας, διαμερίσματος, επαγγελματικού ή κοινόχρηστου χώρου (έως 200τ.μ.) με σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο, με χορήγηση πιστοποιητικού και με την εγγύηση αποτελέσματος Safe & Clean!



Σχόλια