Είστε από εκείνους που αδυνατούν να αποχωριστούν τόσο το ποδήλατο όσο και την αγαπημένη τους...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Βάση - ηχείο ποδηλάτου Horn Stand Bike για iphone, με επιλογή ανάμεσα σε 2 χρώματα γαλάζιο ή μαύρο 
Ποδήλατο και μουσική! Δεν υπάρχει λόγος να μην απολαμβάνεις τα δύο σου φετίχ ταυτόχρονα! Τώρα τα mp3 της επιλογής σου ή ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικός σταθμός, σε ακολουθεί σε κάθε πεταλιά και χωρίς εσύ να χάνεις την οδηγική σου ικανότητα, αφού το ειδικό κλιπ του ΗORN STAND BIKE το στερεώνει στο τιμόνι...
του ποδηλάτου σου με μία απλή κίνηση οριζόντια ή κατακόρυφα! Τώρα μπορείς να ανεβάσεις την ένταση του iphone σου, αφού το HORN STAND BIKE είναι ένας φορητός ενισχυτής για το iPhone 4, 4S , που ενισχύει το ηχείο του iphone έως 13dB , χωρίς να απαιτείται εξωτερική τροφοδοσία! Το HORN STAND BIKE είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική σιλικόνη για να αντέχει σε γδαρσίματα, γρατζουνιές, νερό και να καθαρίζει εύκολα! Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες:
  1. Έχοντας πραγματοποιήσει την αγορά από το site διαθέτετε ένα αρχείο pdf (αγοράς κουπονιού) το οποίο στο επάνω μέρος αναγράφει τον κωδικό του κουπονιού (περιέχει αριθμούς & γράμματα).
  2. Πληκτρολογείτε www.decomarket.gr και εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
  3. Στην κεντρική σελίδα του www.decomarket.gr εμφανίζεται το προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει. Κάνετε κλικ στην εικόνα και εισέρχεστε στην καρτέλα του προϊόντος.
  4. Επιλέγετε την ποσότητα που έχετε αγοράσει (1 ….2… 10…τεμάχια κ.τ.λ) και στη συνέχεια επιλέγετε «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ».
  5. Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και άλλες αγορές από το www.decomarket.gr πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγετε «TAMEIO».
  6. Εάν είστε ήδη μέλος πληκτρολογήστε το username και το password σας. Ειδάλλως συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας. Πατήστε την ένδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».
  7. Στο πεδίο «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» επιλέγετε «ΔΩΡΟΚΟΥΠΟΝΙ» και την ένδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».
  8. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, στο τελευταίο πεδίο "Εάν έχετε κάποια απορία, ερώτηση ή σημείωση που αφορά την συγκεκριμένη παραγγελία, σας παρακαλούμε πληκτρολογείστε την εδώ.:" ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ. 
  9. Η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί.
  10. Εφόσον η διεύθυνση που έχετε δηλώσει είναι εντός δημοτικού διαμερίσματος Θεσσαλονίκης το προϊόν θα το παραλάβετε από συνεργαζόμενο με το decomarket.gr κατάστημα σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε με ενημερωτικό e-mail.
  11. Στην περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής είναι εκτός δημοτικού διαμερίσματος Θεσσαλονίκης θα σας αποσταλούν με e-mail λογαριασμοί τραπέζης για να πραγματοποιήσετε την τραπεζική κατάθεση των 4€ για τα έξοδα αποστολής. Σε αυτήν την περίπτωση το προϊόν θα σας αποσταλεί στο χώρο σας με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Είστε από εκείνους που αδυνατούν να αποχωριστούν τόσο το ποδήλατο όσο και την αγαπημένη τους μουσική; Αποκτήστε την βάση – ηχείο ποδηλάτου Horn Stand Bike για iphone, από ανθεκτική σιλικόνη σε γαλάζιο ή μαύρο χρώμα, από το ηλεκτρονικό κατάστημα decomarket, μόνο 2,9€!



Σχόλια